HerNews.gr
Beauty

Haus Labs by Lady Gaga: Επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα στα Sephora

Η επέκταση της Haus Labs by Lady Gaga στην Ευρώπη μέσω της Sephora ανοίγει νέους ορίζοντες για τη διάδοση του μοναδικού καλλιτεχνικού της όραματος. Η σύνδεση με τη Sephora, με την φήμη της για καινοτομία και ποιότητα στον χώρο της ομορφιάς, υπόσχεται μια συναρπαστική συνεργασία.

 Lady Gaga

Είναι όμορφο που η Lady Gaga επιμένει στο ότι η τέχνη είναι για όλους και πρέπει να είναι προσιτή, χωρίς να θυσιάζονται οι αρχές και οι αξίες. Η ιδέα της για ένα καλλιτεχνικό μακιγιάζ που εκφράζει την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητα είναι σίγουρα αναζωογονητική.

Haus Labs by Lady Gaga: Επιτέλους έρχεται στην Ελλάδα στα Sephora

Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα αγκαλιάσει η Ευρώπη την μοναδική συλλογή της και πώς η συνεργασία με τη Sephora θα συμβάλει στην εξάπλωση του μηνύματος της ομορφιάς που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και την αγάπη που έχουμε όλες οι γυναίκες στον εαυτό μας.

 Lady Gaga

“Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένη που φάρνουμε το ολοκαίνουριο, δυναμικό, καθαρό καλλιτεχνικό μακιγιάζ μας στην Ευρώπη, σε ένα μέρος που με εμπνέει εδώ και χρόνια, τη Sephora. Στη Haus Labs by Lady Gaga η τέχνη είναι για όλους και πιστεύω ότι κανείς δεν πρέπε να βλάψει το δέρμα του ή να θυσιάσει τις αρχές και τις αξίες του εκφράζοντάς το με το μακιγιάζ υψηλής απόδοσης. The future is beautiful” λέει η Gaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haus Labs by Lady Gaga (@hauslabs)

Με 51 αποχρώσεις του Triclone Skin Tech Foundation και 31 αποχρώσεις του βραβευμένου Triclone Skin Tech Concealer, η γκάμα της Haus Labs  προσφέρει ευρεία ποικιλία επιλογών για κάθε τόνο επιδερμίδας. Η επιλογή προϊόντων για χείλη και ζυγωματικά προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές για εκφραστικό μακιγιάζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Haus Labs by Lady Gaga (@hauslabs)

Lady Gaga: Τόλμησε το πιο stylish bob hair για το 2023

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε το πιο διαχρονικό μανικιούρ της χρονιάς!

HerNewskl

Bella Hadid: Υιοθέτησε το hair look της Μarilyn Monroe!

HerNewskl

Rihanna: Λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών με μια μεγάλη έκπληξη!

HerNewskl