HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ελένη Φουρέιρα: «Αν χρειαζόταν να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα»

Ξεχωριστό ήταν το βράδυ της Τετάρτης 24/4 για την Ελένη Φουρέιρα και την Panik Records, καθώς πραγματοποιήθηκε η λαμπερή απονομή του διαμαντένιου album της «Poli_Ploki», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά σε καλλιτέχνιδα της Ελλάδας.

Ακολούθησε ένα λαμπερό πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα να το απολαμβάνει και φυσικά από δίπλα της δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος «έλαμπε» από ευτυχία.

Η τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, για τον γιό της και το πως βιώνει τη μητρότητα αλλά και για το πότε θα γίνει η βάπτισή του.«Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου. Ένα μήνα μετά τη κυκλοφορία του δίσκου έμεινα έγκυος και αγχώθηκα πολύ για το πως θα πάει αλλά η εταιρεία μου ήταν δίπλα μου και με στήριξε πολύ… Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μάνα μου γιατί αν δεν ήταν αυτή με το μωρό, δε ξέρω αν θα τα κατάφερνα. Με βοηθάει πολύ. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ απόψε, και θα ήταν, αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με το παιδί», δήλωσε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

Και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί ξεχνάς τον ύπνο. Νομίζω έχω να κοιμηθώ πάνω από πέντε ώρες έναν χρόνο. Είναι ελάχιστες οι μέρες που κοιμάται όλο το βράδυ. Νιώθω μεγάλη ευλογία, και δε με νοιάζει καθόλου που κουράζομαι και που δε κοιμάμαι. Είναι δύσκολο, και ξαναλέω ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω τη μαμά μου και έναν τόσο καλό μπαμπά και σύντροφο, που είναι επίσης βράχος δίπλα μου».Αναφορικά με τη βάπτιση του γιού της, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε: «Δε θα σας πω πολλές λεπτομέρειες για τη βάπτιση, αλλά θα γίνει σύντομα… Το όνομα του παιδιού θα το μάθετε σύντομα, αφού γίνει η βάπτιση, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες. Θα είναι έκπληξη, θα το μάθετε εκείνες τις μέρες».

«Ο γιος μου αρνείται να πει μαμά… Κάποια στιγμή θα το πει…Με τα αδέλφια μου μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πιο δύσκολα, διαφορετικά. Δε ξέρω αν θα μπορέσω να μεγαλώσω ίδια τον γιο μου με τη μαμά μου, αλλά ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά όσο η δική μου. Θα προσπαθήσω. Είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτή τη μαμά μου, και θα προσπαθήσω να κάνω κι εγώ το καλύτερο για τον γιο μου», είπε η pop star και πρόσθεσε: «Αν χρειαζόταν και ήταν απαραίτητο να αφήσω πίσω την καριέρα μου για το παιδί μου, θα το έκανα. Δε σκέφτηκα να αφήσω αυτό που αγαπώ, αλλά αν χρειαζόταν θα το έκανα, θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου».

Κλείνοντας η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ της ίδια και του Κωνσταντίνου Αργυρού -ο οποίος έδωσε επίσης το παρών στην απονομή- αναφορικά με το ποιος πήρε τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παύλος Μαρινάκης: «Λίγο μετά την εκλογή μου ως γραμματέας ανακάλυψα ότι έχω ένα σοβαρό αυτοάνοσο»

Her News

Κόνυ Μεταξά: “Τώρα που γνώρισα τον Μάριο πιστεύω στο για πάντα, πριν από εκείνον δε μου περνούσε από το μυαλό”

Her News b

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Τα γυρίσματα με το αμαξίδιο μου θύμισαν εικόνες από το χειρουργείο»

HerNews ka