HerNews.gr
Social News

Justin Bieber: Ανησυχεί τους θαυμαστές με φωτογραφίες που κλαίει – Παίρνει διαζύγιο;

Ο Justin Bieber ανησυχεί τους θαυμαστές του για άλλη μια φορά, αλλά αυτή είναι μια από τις πιο συναισθηματικές αναρτήσεις στο Instagram που έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Ο 30χρονος ποπ σταρ εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο, βομβαρδίζοντας τους οπαδούς του με διάφορα στιγμιότυπα, από την έκπληξη της εμφάνισης του στο Coachella έως μερικές selfies του να κλαίει.

Ο Justin Bieber, ο οποίος είναι γνωστός για τις εμφανίσεις του με υψηλή ενέργεια, πήρε μια διαφορετική τροπή φέτος στο Coachella. Ανέβηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια του σετ του Tems για μια παράσταση έκπληξη που ενθουσίασε το πλήθος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)

Η διάθεση πήρε απότομη τροπή όταν δημοσίευσε κοντινές selfies που τον δείχνουν να δακρύζει. Χωρίς λεζάντες που να παρέχουν το πλαίσιο, το δακρύβρεχτο πρόσωπο του Justin προκάλεσε ανησυχίες.

Το κοντινό πλάνο με ένα μόνο δάκρυ που κυλούσε στο μάγουλό του έκανε τους θαυμαστές να πλημμυρίσουν την ενότητα σχολίων του με μηνύματα ανησυχίας και υποστήριξης, αναρωτιούνται αν οι φήμες για χωρισμό με τη σύζυγό του Hailey Bieber μπορεί να είναι αληθινές.

«Γιατί κλαις; Justin, είμαστε εδώ για σένα αδερφέ; Είσαι καλά αδερφέ;», έγραφαν τα σχόλια, απηχώντας τη συλλογική ανησυχία των θαυμαστών του. Οι εικασίες δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς αρκετοί θαυμαστές συνέδεσαν τα δάκρυά του με τις συνεχιζόμενες φήμες για προβλήματα στον γάμο του με τη Hailey, την οποία παντρεύτηκε το 2018.Ο Justin Bieber δημοσιεύει συναισθηματικές selfies εν μέσω συνεχιζόμενων προβλημάτων γάμου...Παρά τις συνεχείς φήμες γύρω από τη σχέση τους, το ζευγάρι έχει αντιμετωπίσει φήμες χωρισμού και στο παρελθόν, με τη Hailey συχνά καταργεί τις εικασίες.

Αυτή τη φορά, η Hailey προσπάθησε να ελαφρύνει τη διάθεση σχολιάζοντας τη δακρύβρεχτη ανάρτηση του συζύγου της γράφοντας «είσαι όμορφος όταν κλαίς». Επίσης, δημοσίευσε τη φωτογραφία του άντρα της χωρίς πουκάμισο στα Stories της στο Instagram.

Η Hailey Bieber αντεπιτίθεται στις φήμες στα social media

Η ιστορία αυτών των φημών πήρε μια πιο σοβαρή τροπή όταν ο πατέρας της Hailey, Stephen Baldwin, ζήτησε πρόσφατα από τους ακόλουθούς του να προσευχηθούν για τον Justin και τη Hailey. Αυτός ο ισχυρισμός έριξε λάδι στη φωτιά, με το TMZ να αναφέρει ότι το ζευγάρι ασχολείται με ένα ιδιωτικό θέμα, εντείνοντας τα μέσα ενημέρωσης και τον δημόσιο έλεγχο.

Παρά το δράμα, η Hailey έσπευσε να βάλει τέλος στα κουτσομπολιά στο Instagram της, λέγοντας: «Απλώς, οι ιστορίες και τα συνεχή “τυφλά αντικείμενα” που βλέπω στο TikTok είναι 100% λανθασμένα. Φτιαγμένα από τον αέρα… προέρχονται από τη χώρα της αυταπάτης», έγραψε.

Εν τω μεταξύ, στο Coachella , ο Justin δεν φόρεσε τη βέρα του κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του, κάτι που απλώς “προστέθηκε” στις εικασίες. Ωστόσο, το ζευγάρι εθεάθη γεμάτο στοργή μέσα στο πλήθος και η Hailey μοιράστηκε ένα κλιπ από την ερμηνεία του Justin γράφοντας «Γειά σου μωρό μου».

Φαίνεται ότι όπου κι αν πάνε ο Justin και η Hailey , οι φήμες ακολουθούν. Αλλά προς το παρόν, το ζευγάρι φαίνεται να τα αντιμετωπίζει όλα μαζί, με μια ανάρτηση στο Instagram κάθε φορά.

Justin Bieber: Full in love με την Hailey και δεν το κρύβει!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Her News

Στέλιος Κρητικός για Μάρκο Σεφερλή: «Ήθελα να αλλάξω τα πράγματα και εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο»

Her News

Nicole Scherzinger: Αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της Thom Evans

HerNews ka