HerNews.gr
Social News

Κατερίνα Λιόλιου: Η ανάρτηση “καρφί” για τον Ηλία Ψινάκη – «Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του»

Η Κατερίνα Λιόλιου θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά με τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τον Ηλία Ψινάκη στο J2US τα οποία έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Ψινάκης όταν βρισκόταν στα backstage του X-Factor το 2022,τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου με τον Ηλία Μπόγδανο, γύρισε πλάτη την τραγουδίστρια και… έκανε “αστειευόμενος” ότι της κατεβάζει το σουτιέν.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό ο Ηλίας Ψινάκης, είπε στον Ίαν Στρατή το βράδυ του Σαββάτου 27/4 στο J2US ότι «δεν τον συμπαθούσε λόγω της συζύγου του», καθώς η Μαίρη Συνατσάκη είχε επικρίνει εκείνη την εποχή την “κίνηση” του γνωστού μάνατζερ.

«Κύριε Στρατή, δεν σας είχα δει live ποτέ. Είστε καταπληκτικός. Δεν μου ήσασταν συμπαθής γιατί δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας, για δικούς μου λόγους από τότε με το #metoo! Είστε καταπληκτικός, έμεινα! Κυρία Αναστασοπούλου είμαι φαν σας. Δεν είναι δίκαιο όλοι να προσπαθούν και να βγαίνετε θεά!», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Και πρόσθεσε: «Βεβαίως το σέβομαι το #metoo και ήμουν από τους πρώτους που στήριζα τις γυναίκες αν ανατρέξετε στην ιστορία. Μιλάω από προσωπική πείρα. Ήμασταν στο X-Factor και κάποια στιγμή κάνω ότι κατεβάζω – συνεννοημένος με την Κατερίνα Λιόλιου– και καλά το σουτιέν και αμέσως την άλλη ημέρα, η σύζυγος του κυρίου Στρατή – δεν χρειάζεται να λέμε ονόματα – άρχισε ένα metoo κι όλοι με έλεγαν βιαστή. Κι εμένα δε με νοιάζει αυτό, είμαι ψημένος. Όμως η κα Λιόλιου με αυτή την επέμβαση της κυρίας αυτής έχοντας το metoo ως σημαία… Η κυρία Λιόλιου μία εβδομάδα έκλαιγε γιατί όλοι της την είχα πέσει. Το metoo είναι πολύ καλό αλλά ευτελίζεται με μερικούς ανθρώπους που για να πουλήσουν 2 ρουχαλάκια, το εκμεταλλεύονται».Η μεγάλη αλλαγή της Κατερίνας Λιόλιου - Queen.gr

Το «άδειασμα» της Κατερίνας Λιόλιου στον Ηλία Ψινάκη

Με ανάρτησή της στα Instagram Story της, η τραγουδίστρια θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση σε όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Ηλία Ψινάκη γράφοντας: «Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι στα πλαίσια της εκπομπής J2US επανήλθε ένα θέμα που με αφορά και το οποίο νόμιζα ότι είχε λήξει. Σας θυμίζω λοιπόν ότι πριν από δύο χρόνια ο κύριος Ψινάκης φέρθηκε απρεπώς εναντίον του προσώπου και της αξιοπρέπειάς μου με πράξεις τις οποίες δεν έδωσα συνέχεια αποδεχόμενη τις μετέπειτα εκκλήσεις και την συγγνώμη του. Πρόσφατα, δυστυχώς, αυτή τη φορά χωρίς να είμαι παρούσα, επαναλαμβάνει την ίδια συμπεριφορά προσβάλλοντας με και πάλι ισχυριζόμενος ψευδώς, όπως πολλά πρόσωπα είναι σε θέση να γνωρίζουν, ότι δήθεν η προηγούμενη χυδαία εναντίον μου συμπεριφορά του ήταν προϊόν προηγούμενης συνεννόησης μας. Λυπάμαι πολύ για τη συμπεριφορά του, για την οποία επιφυλάσσομαι και δηλώνω τον θαυμασμό την εκτίμηση και την συμπαράσταση μου σε κάθε κοινωνικό κίνημα που είναι ενάντια στην κακοποίηση και παρενόχληση».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σμαράγδα Καρύδη: “Σκεφτόμουν ότι οι Έλληνες celebrities μπορεί να μην αφεθούν, να μην αφήσουν τους εαυτούς τους”

HerNewskl

Heidi Klum: Μοιράστηκε σπάνιες throwback φωτογραφίες από την εφηβεία της με μαγιό

HerNews ka

Χάρης Βαρθακούρης: Το τρυφερό post για την επέτειο γάμου του με την Αντελίνα

Her News