HerNews.gr
Beauty

Kim Kardashian: Έγινε και πάλι ξανθιά ενόψει του Met Gala

Η Kim Kardashian έβαψε και πάλι ξανθά τα μαλλιά της όταν φόρεσε το φόρεμα της Marilyn Monroe στο Met Gala του 2022 και το Σάββατο ανανέωσε το ξανθό της status με μια νέα ανάρτηση στο Instagram από τον κομμωτή της, Chris Appleton.

“Ice kimmy” έγραψε  ο διάσημος γκουρού στα μαλλιά στη λεζάντα της ανάρτησής του, μοιράζοντας δύο φωτογραφίες και ένα βίντεο της σταρ των “Kardashians”, που δείχνει τη δραματική μεταμόρφωση των μαλλιών της από μελαχρινή σε ασημί ξανθιά. 

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν«Θέλαμε να διατηρήσουμε μια κοντή ρίζα και το ξανθό δροσερό και κρεμώδες», εξήγησε ο Appleton στην ανάρτηση, προσθέτοντας ότι «το έβαψε σε μερικές συνεδρίες για να διατηρήσει την ακεραιότητα των μαλλιών ωραία και ζουμερά».

Στις φωτογραφίες, η Kim Kardashian φοράει ένα μαύρο γούνινο παλτό πάνω από ένα μαύρο στράπλες outfit και συνδύασε με σκουλαρίκια που ακουμπούσαν τους ώμους πριν από την παρουσία των βραβείων Lo Maximo της Homeboy Industries 2024 και το Gala Fundraising.

Σε μια φωτογραφία από την εκδήλωση, η Kim Kardashian φαίνεται να φορά ένα  μαύρο παντελόνι Balenciaga κρατώντας στον ώμο της την γούνα της.

Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ ΚαρντάσιανΠαρ’όλα αυτά η στιγμή της στη Μέριλιν μπορεί να είναι η πιο διάσημη ξανθιά εποχή της Kardashian βάφοντας τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά το 2015.

Και ενώ επέστρεψε στη φυσική της μελαχρινή απόχρωση μετά το έτος της ξανθιάς της το 2022, η Kardashian φόρεσε honey blond εξτένσιον για να παρευρεθεί στο πάρτι για τους άνδρες της χρονιάς για το 2023 του GQ.

H Kim Kardashian αποκάλυψε τον τρόπο που αντιμετώπισε την ψωρίαση

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Zendaya: Αυτή είναι η αγαπημένη της ενυδατική κρέμα!

HerNewskl

Liquid Molten Nails: Η νεά τάση στο τρισδιάστατο μανικιούρ!

HerNewskl

Boho Πλεξούδες: Το πιο αέρινο χτένισμα που θυμίζει τη Beyonce

HerNewskl