HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ήβη Αδάμου: Τα τρυφερά λόγια για τον Μιχάλη Κουινέλη – «Πρώτη φορά ένιωσα ότι ερωτεύομαι»

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης 30/4 η Ήβη Αδάμου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της Μιχάλη Κουνέλη, αλλά και στην πρώτη τους γνωριμία.

«Με τον Μιχάλη συναντηθήκαμε πρώτη φορά το 2009 στο X-Factor και μετά το 2010 για ένα τραγούδι να κάνουμε μία συνεργασία που ζήτησε ο παραγωγός μου τότε. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και δούλευα παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη για ένα τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με χαρά, Συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα», αποκάλυψε αρχικά η Ήβη Αδάμου.«Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα ότι ερωτεύομαι, που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν καταλάβαινα τι συμβαίνει ακριβώς. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό. Αυτός ο άνθρωπος μου έβγαζε κάτι», πρόσθεσε η τραγουδίστρια για τον Μιχάλη Κουινέλη.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη που ήμουν τόσο τυχερή. Και το θέμα είναι να τα αντιληφθείς εκείνη τη στιγμή αυτά που σου συμβαίνουν και να μη δειλιάσεις αλλά να τολμήσεις και να παλέψεις για να κρατήσει», τόνισε η Ήβη Αδάμου.

Αναφορικά με την απόφασή τους να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη ανέφερε: «Ήταν πιο πολύ δική μου επιλογή παρά του Μιχάλη να ζήσουμε Αλεξανδρούπολη. Όταν με τον Covid εγκλωβιστήκανε σπίτι εμείς πήγαμε Αλεξανδρούπολη και κατάλαβα πόσο όμορφα είναι να ζεις εκεί, πόση διαφορά έχει από την Αθήνα» αποκάλυψε η Ήβη Αδάμου.Ήβη Αδάμου: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες με την κόρη της μετά από καιρό -  Mothersblog.gr«Έρχομαι τρεις ημέρες Αθήνα και λέω “άντε να γυρίσουμε σπίτι μας, να γειωθούμε, να νιώσουμε διαφορετικά”. Λευτεριά ρε παιδί μου» είπε σε άλλο σημείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανδρέας Φουστάνος: Θα έκανε ποτέ αισθητική επέμβαση;

Her News b

Αθηνά Οικονομάκου: “Δε μπορούσα να το απολαύσω. γιατί είμαι τόσο προβληματισμένη και δυσκολεύομαι;”

HerNewskl

Η διαφήμιση… savoir vivre του Jumbo για το Πάσχα έγινε ήδη viral!

HerNews ka