HerNews.gr
Διεθνή

Beyonce: Η κόρη της κάνει το πρώτο της επαγγελματικό βήμα στον κινηματογράφο

Η Beyonce είναι μια από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες σε όλο τον κόσμο. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, της οποίας η καριέρα είναι εξαιρετική, έχει καταφέρει να ισορροπήσει τέλεια την επαγγελματική της επιτυχία με την προσωπική της ζωή.

Το 2012, η ​​Beyonce έγινε μητέρα όταν έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Blue Ivy. Μια εξωστρεφής νεαρή γυναίκα που είναι ήδη σύμβολο.

Σε ηλικία μόλις 12 ετών, η κόρη της Beyonce έχει επαινεθεί και μάλιστα κέρδισε βραβεία στις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις. Πριν από τρία χρόνια, η Blue Ivy κέρδισε το βραβείο για το «Καλύτερο μουσικό βίντεο» στα Grammy Awards χάρη στη συμμετοχή της στο μουσικό βίντεο της μητέρας της για το τραγούδι «Brown Skin Girl».Ως αποτέλεσμα, έγινε η τρίτη νεότερη νικήτρια Grammy στην ιστορία.

Πέρυσι, η Blue Ivy έκανε το άλμα στη σκηνή με την Beyonce. Το κοριτσάκι, μόλις 11 ετών, έδειξε την ευελιξία και το χάρισμά της θαμπώνοντας το παριζιάνικο κοινό σε μια συναυλία μπροστά σε 80.000 κόσμο στη μέση της περιοδείας της «Renaissance World». Για φέτος, το επόμενο βήμα είναι η μεγάλη οθόνη.

Η Blue Ivy θα είναι υπεύθυνη για να δώσει ζωή στην Kiara, την κόρη του Simba και της Nala

Μητέρα και κόρη θα συμμετάσχουν στη ζωντανή ταινία δράσης «Mufasa: The Lion King» . Αυτό θα είναι το prequel της φωτορεαλιστικής έκδοσης που κυκλοφόρησε πριν από πέντε χρόνια και θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του 2024.Como Beyoncé educa sua filha Blue Ivy? - SOS Mammy's

Η Blue Ivy θα υποδυθεί την Kiara, την κόρη του Simba και της Nala. Η Beyonce, της οποίας η συμμετοχή ως παραγωγός και συνθέτης μαζί με τον Hans Zimmer σημείωσε επιτυχία, θα χαρίσει επίσης τη φωνή της στη Nala, οπότε η σύνδεση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας θα διατηρηθεί.

Στο καστ, σπουδαίοι ηθοποιοί θα είναι υπεύθυνοι για την εκφώνηση των βασικών χαρακτήρων, όπως ο Aaron Pierre, ο Kelvin Harrison Jr., ο Kagiso Lediga, ο Seth Rogen, ο Billy Eichner και ο Donald Glover.

Beyoncé: Δείτε πως να ακολουθήσετε την hot τάση «cowboycore» που δημιούργησε

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Spare»: Φρενίτιδα με την αυτοβιογραφία του Πρίγκιπα Χάρι

HerNews ka

«Οι γυναίκες του Έλβις»: Νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τις προβληματικές σχέσεις του με τις ανήλικες θαυμάστριές του

HerNews ka

Λίβανος: Αδέσποτος σκύλος έσωσε βρέφος – Το είχαν πετάξει στα σκουπίδια μέσα σε σακούλα

HerNews ka