HerNews.gr
Ελλάδα

Eurovision 2024: Δείτε την δεύτερη πρόβα της Ελλάδας & της Μαρίνας Σάττι!

Συνεχίζονται σήμερα οι δεύτερες τεχνικές πρόβες για την Eurovision 2024, με εννέα χώρες από τον Β’ Ημιτελικό.

Η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι “ZARI” είναι η τρίτη χώρα που πραγματοποιεί την πρόβα της. Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, η Ελληνίδα εκπρόσωπος, μετά την επιτυχημένη πρώτη πρόβα της, ανεβαίνει μαζί με τους τέσσερις χορευτές της στη σκηνή του Μάλμε για να δοκιμάσει ξανά την σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού μας,

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών του πρώτου ημιτελικού, η EBU θα δώσει στη δημοσιότητα αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των σημερινών προβών!

Η Μαρίνα βρέθηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή με την ίδια ενέργεια και το ίδιο κέφι όπως και στην πρώτη πρόβα. Δεν φαίνεται να υπάρχουν αλλαγές στη σκηνική εμφάνιση ούτε στο ενδυματολογικό.Έχει τους τέσσερις χορευτές – τρεις άνδρες και μία γυναίκα – που πλαισιώνουν τη Μαρίνα για να συνδυάσουν κινήσεις χορού δρόμου ακριβείας με παραδοσιακά στοιχεία. Υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα από την κάμερα – η Μαρίνα συνδέεται πραγματικά με το τηλεοπτικό κοινό και φαίνεται υπέροχη και ζωντανά στη σκηνή.

Όσον αφορά τα γραφικά, υπάρχει πολύ χρώμα και ενέργεια – με τα νέον ροζ αιωρούμενα γραφικά ZARI στους κύβους και τα γραφικά τύπου γκράφιτι στα LED που φέρνουν την ίδια ατμόσφαιρα που είδαμε στο επίσημο βίντεο. Well done Marina! Well done Greece!

Η Ελλάδα διαγωνίζεται τρίτη στον Β’ Ημιτελικό στις 9 Μαϊου.

Πηγή: gpstomusic.gr

Eurovision 2024: Ξεκινούν σήμερα οι δεύτερες πρόβες με την Κύπρο πρώτη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση 2 φορές στο αστυνομικό τμήμα

Her News b

Γιώργος Παπανδρέου: Τοποθετήθηκε βηματοδότης στον πρώην πρωθυπουργό

Her News

Κρήτη: «Της είπε “σ’ αγαπώ” και τη μαχαίρωσε 14 φορές» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της 36χρονης

HerNews ka