HerNews.gr
DECORNEWS

Τι χρώμα μαξιλάρια ταιριάζουν σε ένα γκρι σαλόνι;

Το γκρι τυγχάνει να είναι μια εξαιρετικά κοινή απόχρωση για το σύγχρονο σαλόνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να του δώσετε τη δική σας εμφάνιση. Ο ευκολότερος τρόπος για να γίνει αυτό; Η προσθήκη μαξιλαριών σε συμπληρωματικές αποχρώσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολλά χρώματα που ταιριάζουν με το γκρι. Κάθε σαλόνι χρειάζεται ένα σετ από πολύχρωμα μαξιλάρια για να φωτίσει το χώρο και επειδή το γκρι είναι ένας μάλλον ουδέτερος τόνος, είναι εύκολο να γίνετε δημιουργικοί με την χρωματική σας παλέτα.

Ωστόσο, αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, σας έχουμε τη λίστα με τις υπέροχες αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια σε έναν γκρι καναπέ ή τοίχους. Αυτές οι όμορφες αποχρώσεις μαξιλαριού είναι βέβαιο ότι θα είναι η απόλυτη τελική πινελιά στο σαλόνι σας.

1. Κλασικά ουδέτερα

λευκό σαλόνι με γκρι καναπέ της U+AΔεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις κλασικές αποχρώσεις για μια κομψή ατμόσφαιρα στο σαλόνι. Η ενημέρωση μικρότερων αξεσουάρ, όπως τα μαξιλάρια, είναι ένας απλός τρόπος για να ανανεώσετε το γκρι σαλόνι σας και να αποκτήσετε προσωπικότητα χωρίς να αναθεωρήσετε το εσωτερικό σας σχέδιο. Επιλέξτε κομψά μαξιλάρια ουδέτερου τόνου για ένα καθαρό μινιμαλιστικό σαλόνι. Τα λευκά και τα ιβουάρ μαξιλάρια μπορούν να κάνουν το σαλόνι σας να φαίνεται άνετο, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια εναλλακτική απόχρωση του γκρι για ένα συνεκτικό φινίρισμα.

2. Ζωντανές αποχρώσειςσαλόνι με κρεμ τοίχους, παράθυρα,, γκρι καναπές, δερμάτινες καρέκλες, μαύρο ορθογώνιο τραπεζάκι σαλονιούΜια “βουτιά” χρώματος μπορεί να αναζωογονήσει ένα σαλόνι και να του δώσει μια φρέσκα επιπλωμένη εμφάνιση. Η προσθήκη χρωματισρών μαξιλαριών είναι ένας απλός και φθηνός τρόπος για να εισάγετε ένα τολμηρό χρώμα σε ένα ουδέτερο σχέδιο όπως το γκρι. Δοκιμάστε να ξεκινήσετε με απαλά βασικά λινά χρώματα για τον καναπέ σας και στη συνέχεια ανακατέψτε με ένα συνδυασμό ζεστών ροζ μαξιλαριών. Το να εμποτίσετε το σαλόνι σας με χρώμα σας δίνει την τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσετε την παιχνιδιάρικη τάση διακόσμησης και ξεκινώντας με μικρές πινελιές όπως τα μαξιλάρια είναι ένας εύκολος τρόπος για να ενσωματώσετε αυτήν την viral αισθητική.

Το γκρι χρώμα είναι ευέλικτο όπως το μαύρο και το άσπρο δίνοντάς του την ευελιξία να συνδυάζεται με μια σειρά από φωτεινά χρώματα.

3. Αποχρώσεις κοσμημάτων

Ανοιχτό γκρι σαλόνι με πολύχρωμο χαλί και μπλε καναπέΤα καλύτερα μαξιλάρια μετατρέπουν τον καναπέ σας σε μια πολυτελή ζώνη χαλάρωσης και οι αποχρώσεις κοσμημάτων είναι ένας ιδανικός τρόπος για να εισάγετε έναν αέρα χλιδής στον χώρο σας. Παρόμοια με το όνομά της, αυτή η κατηγορία χρωμάτων κραυγάζει την πολυτέλεια και αυτές οι υπέροχες αποχρώσεις τυχαίνει να συνδυάζονται τέλεια με γκρι καναπέδες. Τα πολύχρωμα μαξιλάρια σε τόνους κοσμημάτων υπογραμμίζουν την ουδετερότητα του γκρι καναπέ και προσθέτουν μια πινελιά σε κάθε χώρο. 

Μπορείτε ακόμη να πειραματιστείτε με ποικίλες υφές, σχήματα και μεγέθη μέχρι να είστε ευχαριστημένοι με τη συλλογή του καναπέ σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι τόσο άνετα όσο και όμορφα για να σας δώσουν απόλυτη ικανοποίηση με την αγορά σας.

«Σαρώνουν» οι ταπετσαρίες τοίχου με μάρμαρο – Τι να επιλέξεις ανάλογα με το χώρο σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Tips για να ζωγραφίσεις την τέλεια κολοκύθα στο Halloween

Her News

Βεράντα: 5 τρόποι να την αναβαθμίσετε εύκολα και οικονομικά

Her News b

3 συμβουλές για ονειρικό και λειτουργικό παιδικό δωμάτιο

Her News