HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η αποκάλυψη για την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Είχε γίνει επιθετική από το Αλτσχάιμερ»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών το Μεγάλο Σάββατο και βύθισε σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και όσοι τη γνώριζαν.

Η σπουδαία ηθοποιός έπασχε από τη νόσο του Αλτχσάιμερ τα τελευταία χρόνια.

Το πρωί της Τρίτης 7/5 η ομάδα του «Πρωινού ΣουΣου» αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου με την Ελένη Τσολάκη να μιλά για τα τελευταία χρόνια της ηθοποιού: «Γνωρίζαμε όλοι πως τα τελευταία χρόνια έδινε μια μεγάλη μάχη για τη ζωή της. Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ».

Στη συνέχεια η Μαίρη Αυγερινοπούλου πρόσθεσε: «Ήταν περισσότερα από 2-3 χρόνια και δεν φαινότανε στην αρχή και νομίζανε ότι η Άννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα. Κάποιοι πιστεύανε ότι είχε γίνει έντονη. Όσοι έχουν έναν άνθρωπο με αυτή τη νόσο, καταλαβαίνουν πόσο αλλοιώνεται, πόσο αλλάζει τον άνθρωπο και το μυαλό του ανθρώπου».Όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης για τη σπουδαία ηθοποιό

Μιλώντας στην εκπομπή ο Παύλος Χαϊκάλης θέλησε να αποχαιρετήσει με τη σειρά του την Άννα Παναγιωτοπούλου.

«Είχε έναν άλλο τρόπο σκέψης, είχε μία τρέλα εσωτερική με έναν εσωτερικό ρυθμό δικό της και στη ζωή της και στη σκηνή που την έκανε να είναι τελείως ανατρεπτική. Είχε μια άλλη ποιότητα χαρακτήρα και άλλο τρόπο σκέψεις. Την Άννα Παναγιωτοπούλου μπορούσες να την αγαπήσεις πολύ εύκολα, μπορούσες να την παρεξηγήσεις αν δεν καταλάβαινες τις δομές της», ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Κλείνοντας τόνισε: «H Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν ένας πολύ δίκαιος συνεργάτης, ζητούσε συγγνώμη αν έκανε λάθος, ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόυς Ευείδη: «Έχω ένα σπίτι γεμάτο τρίχες»

Her News b

Λάκης Γαβαλάς: Φοβάται τη σύγκριση με την Βίκυ Καγιά για το Shopping Star; Όλα όσα είπε

Her News b

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Her News