HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Συνεχίζει η Κατερίνα Καραβάτου στο Star;

Θρίλερ με την Κατερίνα Καραβάτου και το Star καθώς δεν ξέρει κανείς αν θα συνεχίσει ή οχι. Ραντεβού γίνονται, κόσμος πάει, κόσμος έρχεται αλλά την αλήθεια δεν την ξέρουμε.

Αδιαμφησβήτα, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Κατερίνα Καραβάτου και το Πρωινό των “Κου-Κου”. Ο πίνακας τηλεθέασης δεν τους φέρθηκε με τόση αγάπη και αυτό προκάλεσε γκρίνια και αμηχανία. Μέσα στην σεζόν το προγραμμα του Star ήταν πολύ υψηλά στην τηλεθέαση με ένα Master Chef να σαρώνει και ένα GNTM να μην βλέπει αντίπαλο. 

Παρ’όλα αυτά, ένας κούκος δεν έφερε την άνοιξη στους ΚΟΥ-ΚΟΥ και δεν ήταν η χρονιά τους. Συγκεκριμένα, φέτος η εκπομπή των Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερού Κατσούλη κρίθηκε από τους τηλεθεατές 2 φορές. Την μία με ένα ανέκδοτο που αφορούσε τα ΑΜΕΑ το οποίο ήταν τελείως άστοχο και άτοπο. Η δεύτερη φορά ήταν όταν παρευρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή τα αδέρφια Βαρουξή από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ “Big Brother” αφήνοντάς τους να κάνουν μια άκρως σεξιστική εξομολόγηση. 

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή και να έχει την σκυτάλη μόνη της η Κατερίνα Καραβάτου. Ο λόγος είναι ότι πρωταγωνιστεί στην ταινία της Μιμή Ντενίση “Σμύρνη μου αγαπημένη”. Ωστόσο, δήλωσε ότι αυτός ο κύκλος του πρωινού κλείνει, αφήνοντας το ενδεχόμενο να τον δούμε κάπου αλλού.

Τώρα, αυτά που μαθαίνουμε και μας μεταφέρονται είναι ότι θέλουν να βάλουν κάποιον συμπαρουσιαστή με την Κατερίνα Καραβάτου αλλά όχι κάποιο πρόσωπο που εκείνη επιθυμεί. Αυτό μπορεί να συμβαίνει με “σκοπό” για να υπάρξει ένα ομαλό διαζύγιο. Όλα δέίχνουν ότι δεν θα δώσει τα χέρια η παρουσιάστρια με το κανάλι της Κηφισιάς. Μένει να δούμε τις επίσημες ανακοινώσεις…

 

Νεότερα Άρθρα

Ο λαμπερός γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου & της Δήμητρας Βαμβακούση

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Λιάγκα: «Το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο»

HerNews ka

Ελένη Μενεγάκη: «20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία!»

Her News