HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Και επίσημα χωρισμένη – Όλες οι λεπτομέρειες

Η Britney Spears και ο Sam Asghari οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους 9 μήνες αφότου αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ότι επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Έγγραφα που αποκτήθηκαν αποκλειστικά από το Page Six δείχνουν ότι οι πρώην διατήρησαν τους όρους του προγαμιαίου τους συμφωνητικού.

Η Britney Spears θα κρατήσει «διάφορα κοσμήματα» και άλλα προσωπικά αντικείμενα, σύμφωνα με τα έγγραφα, καθώς και τα κέρδη που έκανε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο του ζευγαριού.Britney Spears και Sam Asghari.Επιπλέον, τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι υπάρχουν πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία που θα διαιρεθούν ανάλογα με το προγαμιαίο συμβόλαιό τους.

Τα έγγραφα κατατέθηκαν σε δικαστήριο του Λος Άντζελες αργά το βράδυ της Τετάρτης και θα γίνουν επίσημα εν αναμονή της υπογραφής του δικαστή.

«Η Britney συνεχίζει να γυρίζει σελίδα – οι ιστορίες της κατάρρευσης είναι γελοίες και αποδεδειγμένα ψευδείς», λέει μια πηγή αποκλειστικά στο Page Six.

«Αν και απολαμβάνει τα πολυτελή ταξίδια ως αποτέλεσμα της ελευθερίας της, είχε μια σημαντική συμφωνία βιβλίου από την οποία θα επωφελείται για μεγάλο χρονικό διάστημα και ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τη δύναμη κερδών της, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων για την ταινία η «Γυναίκα μέσα μου»…. Και ευτυχώς ένα σιδερένιο προγαμιαίο».

Μας είπαν ότι το διαζύγιο διευθετήθηκε «φιλικά» εν μέρει λόγω του «σιδηρού προγαμητικού γάμου».Sam Asghari και Britney Spears.Τον περασμένο Αύγουστο κυκλοφόρησε η είδηση  ότι η σούπερ σταρ της ποπ και ο γυμναστής που έγινε ηθοποιός, είχαν χωρίσει μετά από 14 μήνες γάμου εν μέσω ισχυρισμών ότι τον απάτησε.

Ο Sam Asghari υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου από την Britney Spears στις 16 Αυγούστου, επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές».

Ανέφερε την ημερομηνία του χωρισμού τους στις 28 Ιουλίου και ζήτησε από την Πριγκίπισσα της Ποπ να του καταβάλει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

H Britney Spears κλείδωσε σε μια ισχυρή νομική ομάδα βάζοντας την δικηγόρο οικογενειακού δικαίου των διασημοτήτων Laura Wasser υπεύθυνη για την υπόθεσή της, εκτός από τον πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα Mathew Rosengart, ο οποίος τη βοήθησε να απελευθερωθεί από τη 13χρονη συντηρητική της κηδεμονία.Ο Sam Asghari και η Britney Spears την ημέρα του γάμου τους.Ο Asghari είπε σε μια δήλωση λίγο μετά ότι ο ίδιος και η πρώην του θα «κρατήσουν την αγάπη και τον σεβασμό που έχουν ο ένας για τον άλλον», προσθέτοντας ότι «της εύχεται τα καλύτερα πάντα».

Παρά τις αρχικές αναφορές ότι το πρώην ζευγάρι είχε ένα ταραχώδες τέλος στη σχέση του , φάνηκαν να επιλύουν φιλικά τα ζητήματα διαζυγίου τους.

Στα τέλη Αυγούστου, μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία επιμέλειας σχετικά με το πώς σχεδίαζαν να μοιράσουν την ιδιοκτησία των πέντε σκύλων τους.Britney Spears και Sam Asghari.Ο Sam Asghari έγινε ο μοναδικός ιδιοκτήτης ενός ντόμπερμαν με το όνομα Porsha, το οποίο είχε αγοράσει για την τραγουδίστρια τον Οκτώβριο του 2021 προκειμένου να την «προστατέψει».

Η Spears, εν τω μεταξύ, πήρε την πλήρη κηδεμονία των άλλων τεσσάρων σκύλων της, συμπεριλαμβανομένου ενός Ποιμενικού που ονομάζεται Sawyer και ενός Yorkie που ονομάζεται Hannah.

Britney Spears: «Κόλαφος» για την οικογένειά της – «Δεν υπήρξε δικαιοσύνη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο πρίγκιπας Χάρι θα υποστεί τις συνέπειες – Η «εκδίκηση» του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka

Rihanna: Πότε σχεδιάζει την επιστροφή της με μία μεγάλη περιοδεία;

HerNewskl

Selena Gomez: Τελικά το νέο της τραγούδι είναι γεμάτο υπονοούμενα για πρώην της;

HerNewskl