HerNews.gr
Social News

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή βρέθηκαν μαζί επί σκηνής το βράδυ της Τετάρτης 22/02 και έκαναν μια αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή επισκέφθηκε την Άννα Βίσση στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και είπε το τραγούδι που χόρεψε ο σύντροφος της Βασίλης Μπισμπίκης και έγινε viral προκαλόντας μια θύελα από σχόλια.

Καθισμένη πάνω στα πόδια της Άννας Βίσση, η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε το  «Ένα τσιγάρο διαδρομή», το οποίο αφιέρωσε στον  Βασίλη Μπισμπίκη λέγοντας του από το μικρόφωνο : «Σαγαπάω μωρό μου».

@fannaticslive #annavissi #annavissiofficial #despinavandi #fyp #tiktokgreece #greektiktoker #cyprus #greece #greekmusic #greekpov #greektiktok ♬ original sound – fannatics

Οι δύο τραγουδίστριες έκαναν αναπαράσταση το “επικό” ζεϊμπέκικο που χόρεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης στο μαγαζί που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με την Άννα Βίσση να χορεύει και την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά.
@manoskatsampouris #foryou #fy #foryoupage #xyzbca #tiktokgreece #annavissi #annavissiofficial #despoinavandi #despoinavandi🎶 #hotelermou ♬ πρωτότυπος ήχος – Manos Katsampouris

Μάλιστα η Άννα Βίσση έκανε πλάκα προσποιούμενη ότι πάει να φιλήσει την Δέσποινα στο στόμα όπως έκανε στην πραγματικότητα ο Βασίλης Μπισμπίκης στο βίντεο.

Ο ηθοποιός που συνόδευε την σύντροφο του, Δέσποινα Βανδή, ανέβασε επίσης ένα Instagram Story όπου φαίνονται οι 2 ερμηνέυτριες να τραγουδούν πάνω στη σκηνή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Madonna: Οι σπάνιες αφιλτράριστες φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της

HerNews ka

Σοφία Χατζηπαντελή: Δεν είναι πλέον single – Δείτε φωτογραφίες με τον νέο της σύντροφο

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Έφυγε” από τη ζωή ένα αγαπημένο της πρόσωπο

HerNewskl