HerNews.gr
Διεθνή

Anne Hathaway: Γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας – «Αυτό φαίνεται σαν ορόσημο»

Η Anne Hathaway είναι περήφανη για τον εαυτό της που έφτασε τα πέντε χρόνια νηφαλιότητας.

«Συνήθως δεν μιλάω για αυτό, αλλά είμαι πάνω από πέντε χρόνια νηφάλια», είπε η σταρ του «Devil Wears Prada» στους New York Times  σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε το Σάββατο. «Αυτό μου φαίνεται ορόσημο».

Η Anne Hathaway παραδέχτηκε ότι το να πίνει «μάλλον» ήταν ένας τρόπος να αντιμετωπίσει το να μην αισθάνεται άνετα στο σώμα της.Αν Χάθαγουεϊ.«Αισθάνομαι λίγο υπερβολικά εκτεθειμένη για να συζητήσω την αποξένωση που ένιωθα από το σώμα μου, αλλά υπήρχε πολύ σωματικό στρες εκεί», είπε.

«Ήμουν πολύ μπερδεμένη για πολλά πράγματα».

Η ηθοποιός αποκάλυψε την επέτειο της νηφαλιότητας της, ενώ αναλογιζόταν πώς ήταν η ζωή της από τότε που έκλεισε τα 40 της.Η Anne Hathaway σε μια selfie.«Δεν το παίρνω τόσο σοβαρά», είπε για την ηλικία της. «Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που αναγνωρίζω ως ορόσημα».

Η Hathaway πρόσθεσε ότι «τα 40 αισθάνονται σαν δώρο».

Η σταρ του “Princess Diaries” συζήτησε στο παρελθόν την απόφασή της να κόψει το αλκοόλ από τη ζωή της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair.

«Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν ήταν για μένα», είπε στο περιοδικό τον περασμένο μήνα. «Και μου φάνηκε τόσο ακραίο που έπρεπε να πεις, “Μα κανένα;” Αλλά κανένα».Και συνέχισε, «Εάν είστε αλλεργικοί σε κάτι ή έχετε αναφυλακτική αντίδραση σε κάτι, δεν διαφωνείτε μαζί του. Οπότε σταμάτησα να διαφωνώ».

Η Anne Hathaway μοιράστηκε ότι ανακάλυψε ότι «όλα είναι καλύτερα» τώρα που είναι νηφάλια.

«Για μένα, ήταν κύμα καυσίμου», είπε για το αλκοόλ. «Και δεν μου αρέσει να κυνηγάω».Η Anne Hathaway σε ένα πάρκο.

Η σταρ δεσμεύτηκε να ξεκινήσει το νηφάλιο ταξίδι της αφού έγινε μαμά των δύο γιων της, τους οποίους μοιράζεται με τον σύζυγό της, Adam Shulman.

Η Anne Hathaway ήξερε ότι ήταν καιρός να σταματήσει να πίνει όταν αντιμετώπισε ένα κακό hangover ενώ πήγαινε τον μεγαλύτερο γιο της στο σχολείο ένα πρωί.

«Δεν οδηγούσα, αλλά είχα hangover», εξήγησε στο «The Ellen DeGeneres Show» το 2019. «Αυτό ήταν αρκετό για μένα. Δεν το λάτρεψα αυτό».

Ραγίζει καρδιές η Anne Hathaway: Αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή το 2015

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

O Ντάνιελ Ράντκλιφ θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά

Her News

Όσα ξέρει ο μπάτλερ… δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος: Όλες οι παραξενιές του νέου βασιλιά Καρόλου Γ’

Her News b

26 Απριλίου: Διεθνής Ημέρα Μνήμης για την Καταστροφή στο Τσερνόμπιλ

HerNews ka