HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η Barbie και ο Ken συλαμβάνονται στο νεο trailer της ταινίας

Η Warner Bros δίνει στο κοινό μια πιο προσεκτική ματιά στην νέα ταινία “Barbie ” σε ένα νέο επίσημο τρέιλερ. Ενώ η ιστορία της ταινίας έχει κρατηθεί ως επί το πλείστον κρυφή , το νέο τρέιλερ δείχνει τι είναι το καλοκαιρινό σκηνικό της Greta Gerwig , καθώς η Barbie και ο Ken πρόκειται να εισέλθουν επίσημα στον πραγματικό κόσμο στις 21 Ιουλίου.

Κουρασμένοι από τις μέρες τους στη Barbieland (όπου όλοι φαινομενικά ονομάζονται επίσης Barbie και Ken), η Barbie της Margot Robbie και ο Ken του Ryan Gosling βγαίνουν έξω από τα σύνορα της πατρίδας τους.

 Το νέο βίντεο δείχνει τη Barbie και τον Ken να εξερευνούν τον σύγχρονο κόσμο, ο οποίος είναι αρκετά διαφορετικός από το ασφαλές καταφύγιο του πλαστικού τρόπου ζωής τους με ροζ κωδικοποίηση . 

Ενώ βρισκόταν στην παραλία της Βενετίας, η Barbie χτυπά μια γροθιά σε έναν άνδρα που της χαστουκίζει τον πισινό και αυτή και ο Ken καταλήγουν να ποζάρουν με μερικές φωτογραφίες από το LAPD. Εν τω μεταξύ, οι άνθρωποι στον κόσμο μας αρχίζουν να φρικάρουν ότι μια πραγματική Barbie περπατά στους δρόμους του LA.

Η Gerwig και το πλήρωμα της ταινίας “Barbie” προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την πλοκή της ταινίας από το κοινό, αλλά όταν οι φωτογραφίες και τα βίντεο με τα γυρίσματά τους στο Λος Άντζελες έγιναν viral πέρυσι, οι θαυμαστές άρχισαν να παρακολουθούν την πλοκή της ταινίας.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο στενοχωρηθήκαμε, παρεμπιπτόντως», είπε η Margot Robbie στον Τζίμι Φάλον πέρυσι για τις φωτογραφίες που συγκέντρωσαν ευρεία προσοχή στο διαδίκτυο. «Μοιάζουμε σαν να γελάμε και να διασκεδάζουμε, αλλά πεθαίνουμε από μέσα. Aυτή είναι η πιο ταπεινωτική στιγμή της ζωής μου».

«Ήξερα ότι είχαμε κάποια εξωτερικά γυρίσματα στο Λος Άντζελες, ήξερα ότι όταν κάνεις εξωτερικά γυρίσματα, θα χαζέψεις. Πιθανότατα θα υπάρχει ένα μικρό πλήθος ανθρώπων που θα προσέξουν γιατί, ξέρετε, ξεχωρίζουμε λίγο σε αυτά τα ρούχα. Οπότε ήξερα ότι θα έπαιρνε λίγη προσοχή και πιθανότατα κάποιες φωτογραφίες θα έβγαιναν εκεί, αλλά όχι όπως έγινε», πρόσθεσε η Robbie.

Δείτε εδώ το ολοκαίνουργιο trailer της ταινίας:

Margot Robbie: Ποζάρει σαν πραγματική κούκλα στο εξώφυλλο της Vogue ενόψει της ταινίας “Barbie”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Σάρον Στόουν: Η σεξουαλική κακοποίηση και ο σεξισμός στο Χόλιγουντ

Her News b

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Ξανά μαζί σε ταινία μετά από 20 χρόνια!

HerNews ka

5 ταινίες στο Netflix που δεν θέλεις να χάσεις

Her News