HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρύσα Παπά για #MeToo: «Με πήραν τηλέφωνο για να μιλήσω…»

Η Χρύσα Παπά ανοίγει τα χαρτιά της στο περιοδικό ΟΚ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η αγαπητή ηθοποιός Χρύσα Παπά. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και σε ερώτηση για το metoo, τονίζοντας γιατί δεν ήθελε να τοποθετηθεί δημόσια.

Τον τελευταίο χρόνο που ασχολούμαστε με το #ΜeΤoo, εσύ δεν πήρες θέση. Το έκανες από άποψη;

Ναι, με πήραν τηλέφωνο για να τοποθετηθώ αλλά δεν ήθελα. Δεν έχω ζήσει κάτι παρόμοιο, ευτυχώς, και δεν ήθελα να τοποθετηθώ γιατί προτίμησα να αφήσω άλλους που έπρεπε να μιλήσουν. Βγήκε πολύ κόσμος και εκεί χάσαμε το μέτρο γιατί έγινε πολλή φασαρία και χάνουμε την ουσία.

Έχω υποστεί –όπως οι περισσότεροι– άσχημη συμπεριφορά, που δεν είναι κάτι για να καταγγείλεις. Σε σχέση με το #ΜeΤoo, κάνω τον σταυρό μου που προέκυψε το φαινόμενο αυτό, όχι που συνέβησαν όσα συνέβησαν εννοείται. Που άνοιξαν τα στόματα παντού.

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Σάκκαρη: «Όταν ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί γίνομαι καλύτερη»

HerNews ka

Γιώργος Θεοφάνους: “Δεν ξέρω αν με αποδέχτηκε ποτέ ο πατέρας μου”

HerNewskl

Ελένη Τσολάκη: Πρεμιέρα με το “Πρωινό Σουσού” – «Υπάρχει ταχυπαλμία…»

Her News b