HerNews.gr
Μόδα

Corset tops: H τάση που θα επικρατήσει ακόμη και το φθινόπωρο στις βραδινές εμφανίσεις

corset tops

Τα corset tops προσθέτουν μια απόλυτα θηλυκή και σέξι πινελιά στα καλοκαιρινά σας looks. Εμπνευσμένα από την lingerie γκαρνταρόμπα, αυτή η τάση του Y2K style έχει επιστρέψει δυναμικά και έχει κατακτήσει τον κόσμο της μόδας.

corset tops

Το ενδιαφέρον είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε όλη μέρα και νύχτα, συνδυάζοντάς τα με διάφορα κομμάτια ρούχων. Προσθέστε τα πάνω από το αγαπημένο σας τζιν σορτσάκι, ένα παντελόνι cargo, ένα maxi φόρεμα ή μια βερμούδα με τέλεια tailored γραμμή.

Η ευελιξία τους τους επιτρέπει να συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά στυλ και να προσθέσουν μια χαριτωμένη πινελιά στα καθημερινά σας outfits.

Επιπλέον, τα corset tops είναι ιδανικά για layering. Μπορείτε να τα φορέσετε κάτω από ένα σετ ρούχων, ένα oversized πουκάμισο ή ένα λινό σακάκι για να προσθέσετε πολυεπίπεδη πολυπλοκότητα στο σύνολό σας.

Corset tops: H τάση που θα επικρατήσει ακόμη και το φθινόπωρο στις βραδινές εμφανίσεις

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ και σχέδια corset tops που μπορείτε να επιλέξετε. Από τα minimal vibes με καθαρές γραμμές και απλά χρώματα με prints, δαντέλα ή διαφάνειες για μια πιο λεπτομερή εμφάνιση. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το συγκεκριμένο fashion item σε έντονα χρώματα που θα προσθέσουν μια έκρηξη ζωντάνιας στο σύνολό σας.

corset tops

Μπορείτε να επιλέξετε corset tops με μανίκια για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση ή με τιράντες ή στράπλες για έναν αέρα καλοκαιρινής δροσιάς. Το corset top θα τονίσει τη μέση σας και θα δημιουργήσει μια θηλυκή, καμπυλωτή σιλουέτα.

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Puffy Sleeves: Χαρίστε ένα μικρό ρομαντικό touch στο look σας!

HerNewskl

Beyoncé: Το εντυπωσιακό look αξίας 3.000 δολαρίων που φόρεσε στο πάρτι γενεθλίων του Jay-Z

HerNews ka

Ροζ: Η χρωματική girly τάση στη μόδα – Πως να το φορέσεις

Her News