HerNews.gr
Μόδα

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

Dua Lipa

Η συνεργασία της Dua Lipa με τον οίκο Versace και η κοινή τους συλλογή, La Vacanza, έχει κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Η συλλογή αποτελείται από φορέματα, καλοκαιρινά μοτίβα, αστραφτερά κομμάτια, τσάντες, αξεσουάρ και βεβαίως μαγιό, προσφέροντας ένα πλήρες σύνολο για τα απόλυτα καλοκαιρινό looks.

Ένα από τα πιο δημοφιλή μαγιό από τη συλλογή La Vacanza είναι το τριγωνικό μπικίνι Butterflies. Αυτό το μπικίνι διαθέτει ένα λαιμόκοψη halter-neck top και σλιπ με κορδόνια, ενσωματώνοντας το χαρακτηριστικό στιλ της εποχής του 2000, γνωστή ως Y2K. Το μαύρο χρώμα του μπικίνι συνδυάζεται με ένα λευκό πουά μοτίβο και πολύχρωμα μοτίβα πεταλούδας, προσδίδοντας ένα διασκεδαστικό και νεανικό στοιχείο.

Η Dua Lipa έχει επιλέξει να προωθήσει αυτό το μαγιό και φαίνεται να έχει ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό και το ρετρό στυλ που εκπροσωπεί. Με αυτήν τη συλλογή, η Dua Lipa αποδεικνύει για άλλη μία φορά την αγάπη της για τη μόδα και τη δυνατότητά της

Το Y2K στιλ που διακρίνει τη συλλογή La Vacanza είναι μια αναφορά στη δεκαετία του 2000 και ενσαρκώνει την αισθητική της εποχής. Τα πολύχρωμα μοτίβα πεταλούδας και το συνδυασμό με το μαύρο και το λευκό πουά δημιουργούν ένα εντυπωσιακό και διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Η Dua Lipa με την προσωπική της επιλογή να φορέσει αυτό το μπικίνι, δείχνει τον αυθορμητισμό και τον τολμηρό της χαρακτήρα, ενσωματώνοντας τη δική της προσωπικότητα στο στιλ της συλλογής.

Η συλλογή La Vacanza αποτελεί έναν ακόμα τρόπο για να εκφράσει την αγάπη της για τη μόδα και να επιδείξει την προσωπική της αισθητική.

Dua Lipa: Φόρεσε το τολμηρό μπικίνι που σχεδίασε για τον Οίκο Versace

Dua Lipa: Επιβεβαιώνει την πιο sexy τάση κοσμημάτων για φέτος!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Χρώματα για μια polished φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα

Her News

Margot Robbie – Ryan Gosling: Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ως “Barbie & Ken”

HerNews ka

Οι εστεμμένες των καλλιστείων στα catwalk μεγάλων σχεδιαστών

Her News