HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Κόκοτας: Βγήκε από τη ΜΕΘ – «Περιμένουμε τα καλύτερα»

Δυο μήνες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και τις ανακοπές καρδιάς, ο Δημήτρης Κόκοτας βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας του να είναι ευχάριστες.

Το πρωί της Πέμπτης 30/5 η αδερφή του, Έλλη Κόκοτα, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση.

«Περιμένουμε τα καλύτερα. Δε μπορώ να σας πω κάτι, απλά περιμένουμε τα καλύτερα. Τον βλέπω καθημερινά. Έχει βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι έχει μπει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας», δήλωσε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα.Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, την οικογένειά του και τη σύζυγό του. 

Την ευχάριστη είδηση μετέφερε και ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» όπου δήλωσε: «Υπάρχει μία είδηση που προέκυψε τώρα και θα την μεταφέρουμε. Είναι μια χαρούμενη είδηση. Μετά από 2 μήνες στη ΜΕΘ, πήγε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχει αρχίσει σιγά σιγά να έχει πιο συνειδητές αντιδράσεις. Ακούω ότι ακόμα και να χασμουρηθεί προσπαθεί».

Στη συνέχεια, η Ματίνα Παγώνη ανέφερε: «Ο Δημήτρης Κόκοτας από προχθές μεταφέρθηκε στη ΜΑΦ. Η κλινική κατάσταση παραμένει σταθερή και πλέον έχει περισσότερες ώρες επισκεπτήριο. Χρειάζεται χρόνο, η ιατρική ομάδα είναι κοντά του, οι εξετάσεις και ο έλεγχος θα συνεχίσουν να γίνονται… Θέλει χρόνο».Όσα δήλωνε πριν από μερικές ημέρες η αδερφή του

Πριν από μερικές ημέρες η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε δηλώσει ότι: «Πήγαμε και τον είδαμε, είναι λίγο καλύτερα. Αύριο πάλι θα είναι ακόμη πιο καλύτερα. Δεν υποστηρίζεται μηχανικά πλέον. Σιγά σιγά όλα γίνονται. Θα εξαρτηθεί από εκείνον και από τους γιατρούς του το πότε θα βγει από την εντατική. Θα αποφασίσουν εκείνοι. Μόλις τον δουν ότι είναι καλύτερα θα τον βγάλουν. Απ’ ότι μας λένε και οι γιατροί όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείτε».

Δημήτρης Κόκοτας: «Θα σηκωθεί και θα είναι όπως πριν» λέει η σύζυγός του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τρύφωνας Σαμαράς: “Σέβομαι τον Λάκη Γαβαλά, είναι και μεγάλος άνθρωπος”

Her News

Ντέπυ Γκολεμά: «Ντροπή να λες για μία κυρία αυτά που έχεις περάσει μαζί της»

Her News b

Λευτέρης Πανταζής: «Πούλαγα πάγο, τύλιγα σουβλάκια, ήμουν υδραυλικός»

Her News