HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Φαίη Σκορδά: “Εγώ μένω λίγο πίσω, ξέρει ότι τη νοιάζομαι, ξέρει ότι την αγαπώ”

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να μιλήσει για την αποχώρηση της συνεργάτιδας του Φαίης Σκορδά από το κανάλι του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος μίλησε ανοιχτά στην κάμερα της εκπομπής “”Open Weekend”  τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μιλήσουν, ενώ παράλληλα είπε ότι:

Σίγουρα είναι μια περίοδος που και εκείνη θέλει να πάρει τον χώρο και τον χρόνο της. Σίγουρα την έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που ενδεχομένως να ακούει περισσότερο από μένα ή και να τη χρειάζονται περισσότερο από μένα. Εγώ μένω λίγο πίσω, ξέρει ότι τη νοιάζομαι, ξέρει ότι την αγαπώ” .

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας ότι “με τον Γιώργο έχουμε μιλήσει, όχι όμως για επαγγελματικά ακόμη. Είμαστε επαγγελματίες. Κάνουμε τη δουλειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το θέμα είναι ο κόσμος, πρέπει να βάλουμε τον κόσμο σε προτεραιότητα”.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι… MEGA! – Η πρώτη της ανάρτηση

Her News b

Γωγώ Τσαμπά: «Με βοήθησε το μέσα μου να ξεπεράσω τον εθισμό μου με το αλκοόλ»

HerNews ka

Αιμιλία Υψηλάντη: Για τον θάνατο της κόρης της Μαρίας – «Με τους νεκρούς μιλάμε συχνά»

HerNews ka