HerNews.gr
Ψυχολογία

Ένα μικρό tip για να περάσεις ώρα με τον εαυτό σου που έχει μεγάλη αξία

eautos

Ούτε που καταλαβαίνουμε πως περνούν οι ώρες, τα λεπτά, οι μέρες. Περικυκλωμένοι από γεγονότα, υποχρεώσεις, διασκέδαση, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι άλλωστε, ξεχνάμε εμάς. Υπάρχει ένα μικρό tip όμως, που μπορεί να κάνει λίγη ώρα με τον εαυτό μας να φανεί μαγική.

Μαγική και αναγκαία. Δεν είναι ένα tip που δεν έχεις ξανά ακούσει σε μυριάδες άρθρων, όμως κάνει τη διαφορά για τον εξής λόγο. Γιατί είσαι εσύ για εσένα και το καλύτερο; Σε βγάζεις έξω βόλτα.

eautos

Σε ένα μαγαζί για καφέ. Και δεν μιλώ για την βόλτα όπου θα έχεις μαζί το λάπτοπ και θα δουλεύεις. Όχι. Μιλώ για την έξοδο εκείνη που θα σε ετοιμάσεις, θα σκεφτείς το αγαπημένο σου μαγαζί που θέλεις διακαώς να πας και σου αρέσει να ρεμβάζεις και τελικά αυτό θα κάνεις.

Μόλις φτάσεις και αφού έχεις φορέσει τα καλά άνετά σου, διάλεξε το τραπέζι σου και απόλαυσε το ποτό ή το ρόφημά σου. Δες έξω, τον κόσμο ντυμένο ζεστά να μη κρυώνει, τους ανθρώπους που διασχίζουν το δρόμο και ταυτόχρονα διασχίζουν στιγμές στον χρόνο ο ένας δίπλα στον άλλο και έπειτα.. γύρισε και δες τον εαυτό σου.

eautos

Σε αγαπάς; Φυσικά! Σε νοιάζεσαι; Φυσικά! Σε προσέχεις; Ε βέβαια! Και έτσι αξίζει. Αξίζει να σε πηγαίνεις βόλτα, να σε κερνάς κάτι και εκεί, στη γωνία του αγαπημένου σου μαγαζιού, εσύ να βρεις την απέραντη ευγνωμοσύνη για εσένα!

Ξέρεις, μου πήρε χρόνο ν’ ανακαλύψω τη μαγεία της συμβουλής, πήγαινε έξω βόλτα εσύ τον εαυτό σου.

Είναι μαγικό όμως. Δοκίμασε γεύσεις, απόλαυσε εικόνες και ξεκουράσου. Αν όχι εσύ για εσένα, τότε ποιος; Και αυτό είναι το καλύτερο tip!

Νεότερα Άρθρα

Τρόποι για να είστε πιο ευτυχισμένες με τον εαυτό σας!

Her News

Συμβουλές για να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία

HerNews ka

Στρες: 3 ασκήσεις για να χαλαρώσετε

Her News b