HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Φουντώνουν οι φήμες χωρισμού – «Κάνουν couple therapy»

Άσχημα τα νέα για όλους τους θαυμαστές της Jennifer Lopez και του Ben Affleck καθώς το ζευγάρι φαίνεται να οδεύει προς μια κατεύθυνση που θα μπορούσε να καταλήξει σε διαζύγιο.

Από τότε που επανασυνδέθηκαν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες χώριας, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί γρήγορα και να προσπαθήσει να ζήσει μια ζωή μαζί, αλλά οι ενδείξεις των προβλημάτων τους ήταν εμφανείς απλώς κοιτάζοντας το πρόσωπο του Ben Affleck σε καθημερινή βάση.

Στην ισπανική εφημερίδα Marca εξέτασαν αυτά τα αξιομνημόνευτα πρόσωπα από φωτογραφίες των παπαράτσι, αλλά δηλώνουν ότι έχουν κάποιες πληροφορίες ότι υποδηλώνουν πως αυτοί οι δύο μπορεί τελικά να οδεύουν προς διαζύγιο.

Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι αυτές οι αναφορές δεν έχουν επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή κοντά σε κανένα από αυτά. Ωστόσο, κάνει πολύ θόρυβο στα social media.

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Ben και η Jennifer πιθανότατα θα χωρίσουν

Ας ξεκινήσουμε με τις ενδείξεις. Η Jennifer Lopez έχει εντοπιστεί σε πολλά μέρη μόνη της, χωρίς τον Ben Affleck στο χώρο. Γιόρτασε μόνη της τη γιορτή της μητέρας με φίλους ενώ ο σύζυγός της βρισκόταν μόλις στο Tom Brady Netflix Comedy Roast ως έκπληξη ως guest.
Την Τετάρτη, η βόμβα έπεσε από τους ανθρώπους στο In Touch Weekly. Ισχυρίζονται ότι μίλησαν με μια πηγή κοντά στο ζευγάρι που λέει ότι αυτοί οι δύο ήδη προσπαθούν να κάνουν τα πράγματα να λειτουργήσουν με couple therapy.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παλεύει πάντα για κάθε λεπτομέρεια που μπορεί. Μπορείτε πάντα να δείτε πόσο κατσουφιασμένος είναι ο Ben Affleck όταν βρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις με την Jennifer Lopez.
Σύμφωνα με την πηγή, ο Ben είναι αυτός που προσπαθεί να το κάνει να λειτουργήσει γιατί δεν θέλει να αποτύχει ένας δεύτερος γάμος. Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, γνωρίζουν τον Ben Affleck για περισσότερα από δέκα χρόνια και γνωρίζουν καλά την κατάσταση μέσα στο σπίτι αυτού του ζευγαριού.
Εάν τα πράγματα συνεχίσουν όπως πάνε αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνουμε αναφορές για πιθανό διαζύγιο σύντομα. Το In Touch αναφέρει επίσης ότι ο Ben Affleck έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι που αγόρασαν μαζί πέρυσι. Και πάλι, ούτε ο Ben Affleck ούτε η Jennifer Lopez έχουν σχολιάσει αυτές τις αναφορές από το In Touch Weekly.

Jennifer Lopez: Απέτυχε «παταγωδώς» το νέο της άλμπουμ – Έχασε μια περιουσία

Νεότερα Άρθρα

Grammy 2023: Ποιος είναι ο λόγος που ξέσπασε η Adele σε κλάματα;

HerNewskl

Μάικλ Τζάκσον: Η συγκινητική ανάρτηση του γιού του για τα 15 χρόνια από τον θάνατό του

HerNews ka

Παρίσι: Ο Πύργος του Άιφελ κατάντησε μια μεγάλη… χωματερή σκουπίδιών

HerNews ka