HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Απέτυχε «παταγωδώς» το νέο της άλμπουμ – Έχασε μια περιουσία

Η Jennifer Lopez βρίσκεται ξανά σε μπελάδες, αλλά τώρα λόγω της μουσικής της καριέρας, αφού μετά από μια δεκαετία αναμονής, επέστρεψε επιτέλους στην αγορά με ένα στούντιο άλμπουμ. Ωστόσο, δεν ήταν τόσο επιτυχημένη όσο αναμενόταν γιατί εμπορικά δεν λειτούργησε και της προκαλεί σημαντικές απώλειες.

Μάλιστα, το ‘This is Me… Now’ μπήκε στο Billboard chart στο νούμερο 38, ένα πολύ κακό σημάδι για μια ‘πολυαναμενόμενη επιστροφή’. Αυτό άρχισε να προκαλεί κριτική στον εξειδικευμένο τύπο και έχει ανέβει σε επίπεδο, σε σημείο που επτά από τις ημερομηνίες της περιοδείας που συνοδεύει το άλμπουμ έχουν ήδη ακυρωθεί και υπάρχουν ακόμη πολλά εισιτήρια προς πώληση στις υπόλοιπες συναυλίες.

Έτσι, η Jennifer Lopez δεν θα παίξει πλέον για τους θαυμαστές της σε: Κλίβελαντ, Νάσβιλ, Ράλεϊ, Ατλάντα, Τάμπα, Νέα Ορλεάνη και Χιούστον. 

Αντιμέτωπη με ένα τέτοιο σενάριο, η τραγουδίστρια θέλει να δώσει μια τροπή στο σόου της και τώρα το βάρος της εκπομπής είναι στις μεγαλύτερες επιτυχίες της, και έχει αλλάξει ακόμη και το όνομα: «This Is Me… Live», σε ένα προσπάθεια να προσελκύσει τους θαυμαστές της από το παρελθόν.

Μια ηχηρή αποτυχία γύρω από την ιστορία αγάπης των Bennifer

Ωστόσο, η ζημιά φαίνεται ήδη να έχει γίνει, αφού η περιοδεία είναι μόνο μέρος ενός φιλόδοξου έργου πολυμέσων που περιλαμβάνει: άλμπουμ, ντοκιμαντέρ και μιούζικαλ, στο σύνολό της ένα μεγάλο προσωπικό έργο της καλλιτέχνιδας, που περιστρέφεται γύρω από την επανένωση της με τον Ben. Ο Affleck και η μεγάλη ιστορία αγάπης που ολοκλήρωσαν όταν παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2022, σχεδόν είκοσι χρόνια αφότου ερωτεύτηκαν για πρώτη φορά και αφού ακύρωσαν τον γάμο τους λίγες μέρες πριν τη γιορτή.

Εξ ου και η εμμονή της να μετατρέψει αυτό το έργο σε επιτυχία που η ίδια έχει χρηματοδοτήσει με 20 εκατομμύρια δολάρια, που αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο να ανακτηθεί. Παραδόξως, η ίδια αναγνώρισε ότι το έργο ήταν κάτι απροσδόκητο στην καριέρα της.«Δεν είχα καν υποχρέωση να κάνω δίσκο. Δεν είναι σαν να φώναζε κανείς για το επόμενο άλμπουμ της Jennifer Lopez», είπε στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο “The Greatest Love Story Ever Told”.

Παρά το οικονομικό κενό που συνεπάγεται αυτή η επικείμενη αποτυχία στην καριέρα της, φαίνεται ότι δεν θα πλήξει την τύχη της πορτορικανής, καθώς έχει αφιερωθεί στην οικοδόμηση μιας διαφοροποιημένης αυτοκρατορίας γύρω από τη διαφημιστική της εικόνα, αν και θα ήταν η πρόγευση μιας κρίσης γύρω από το εμπορικό σήμα της ως εμπορικό προϊόν.

Jennifer Lopez: Έφτυσε χρησιμοποιημένη τσίχλα σε χέρι βοηθού της – «Είναι αηδιαστική»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τόνι Μπένετ: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής σε ηλικία 96 ετών

HerNews ka

Έκλειψη σελήνης τη Δευτέρα – Μερικώς ορατή στην Ελλάδα

Her News

North West: Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον πατέρα της

HerNews ka