HerNews.gr
Γνώμες ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Κάτι αρχίζει εδώ, κάτι τελειώνει εδώ

  1. Κάτι αρχίζει εδώ, κάτι τελειώνει εδώ. Η φράση αυτή από το τραγούδι των Hi5, πολύ με έχει στιγματίσει.

Θυμάμαι να το ακούω σερί ένα καλοκαίρι, μικρούλα ακόμα, στο δωμάτιό μου και να θέλω να κατακτήσω τον κόσμο. Οι στίχοι του μου φαίνονταν από τότε τόσο όμορφοι, δημιουργικοί και γεμάτοι ελπίδα. Λέει ότι, ολα όσα θέλεις να κάνεις, τα μπορείς. Όταν τελειώνει κάτι, αρχίζει κάτι άλλο. Υπάρχει αυτό το ”Τυχερό Αστέρι” για τον κάθε ένα μας που μας συντροφεύει.

Μεγαλώνοντας και φτάνοντας στο σήμερα, συνέχισα να το πιστεύω και να το κάνω πράξη. Ξέρεις, κανένας δεν μπορεί να σου πει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι. Μόνο εσύ για τον εαυτό σου. Οπότε, αν κλείνεις κεφάλαια γιατί δεν νιώθεις ότι είσαι εσύ μέσα σε αυτά, τότε καλά κάνεις. Όταν κάτι τελειώνει, πράγματι αρχίζει κάτι άλλο.

Το σταμάτημα φέρνει νέο ξεκίνημα. Αρκεί να είσαι έτοιμη/ος να το προσπαθήσεις και να μη κολλήσεις στο τέλος. Πολλοί, βλέπουν το τέλος ως κάτι μεγαλειώδες, από το οποίο δεν μπορούν να ξεφύγουν. Τους καταπίνει και νιώθουν ανήμποροι να συνεχίσουν. Εκεί βρίσκεται όμως το κλειδί. Στο να πεις, ναι μπορω! Και θα συνεχίσω ακόμη και αν αυτό το κάτι τελειώνει. 

Θα βρω τον εαυτό μου πέρα από το αυτό που έκανα/βίωνα/ήμουν μέχρι στιγμής. Και μόλις το πεις αυτό, με έναν μαγικό τρόπο θα μπεις στη δράση και θα τα καταφέρεις. Υπάρχει ξέρεις η λέξη θέληση. Κάνει τη γη να γυρίζει και τους εαυτούς μας να εξελίσσονται.

Οπότε, νιώθοντας ότι κάτι φτάνει στο τέλος του, μην απογοητεύεσαι και μη το αφήσεις να σε καταπιεί. Βάλε πλώρη για νέους ορίζοντες και τόλμησε να τους εξερευνήσεις. Άλλωστε μας το έλεγαν και οι Hi5 από όταν ήμασταν μικρές/οί.

”Υπάρχει ένα αστέρι για μας
Τυχερό
Θα ανοίξει έναν κόσμο με μιας
Μαγικό
Να ακούς τη φωνή της καρδιάς
Μόνο αυτό
Κάτι αρχίζει εδώ
Κάτι τελειώνει εδώ”

 

Νεότερα Άρθρα

Σήμερα δεν φοβάμαι μη μας κάψει ο ήλιος, αλλά πόσο θα αντέξει η ψυχή μας να φλέγεται

Her News

Τα κάνω όλα μόνη μου ή ζητάω βοήθεια όποτε χρειαστεί; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

Breadcrumbing στις σχέσεις: Λίγα ψίχουλα αγάπης σου ζητώ

Her News