HerNews.gr
DECORNEWS

Kylie Jenner: Η ιδέα της για το “Dining Sofa” είναι η νέα τάση που πρέπει να ακολουθήσετε

Οι εποχές των άκαμπτων καρεκλών και των επίσημων χώρων που καταπνίγουν τη συζήτηση και δημιουργούν ένα άβολο γεύμα είναι παρελθόν. Αντίθετα, οι τραπεζαρίες είναι ένας χώρος χαλάρωσης όσο και το σαλόνι όπως μας επιβεβαιώνει η Kylie Jenner.

Αντί να αποσυρθείτε στον καναπέ μετά το γεύμα σας, γιατί να μην χαλαρώσετε με ένα χωνευτικό από την άνεση της τραπεζαρίας σας; 

Αυτό ακριβώς έχει να κάνει με την τάση του “Dinning Sofa”, και έχει βρεθεί ακόμη και στα πολυτελή σπίτια της ελίτ. Σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram, η Kylie Jenner μοιράστηκε μια γεύση από την ασυνήθιστη ιδέα της τραπεζαρίας που αγκαλιάζει αυτή την πιο χαλαρή ιδέα καθισμάτων και πιστεύουμε ότι είναι μια πολύ πιο ευέλικτη προσέγγιση για τα καθίσματα, ενώ εξακολουθεί έχει εξίσου άνετη αίσθηση.

Αν και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Kylie εξακολουθεί να έχει ένα πιο επίσημο σαλόνι αλλού στο σπίτι της, θα χαρούμε να υιοθετήσουμε το “Dinning Sofa” στον δικό μας χώρο. Η Kylie Jenner και ο γιος της Aire κάθισαν σε έναν μπεζ καναπέ τραπεζαρίας με μαύρο μεταλλικό σκελετόΣτο βίντεό της στο Instagram , το νεότερο μέλος της οικογένειας των Kardashian τραγουδά το ABC στο πλευρό του γιου της Aire. Εκτός από το γλυκό βίντεο, το άνετο αλλά αναμφισβήτητα σικ στήσιμο της τραπεζαρίας της τράβηξε εξίσου την προσοχή μας.

Ένα κρεμ κάθισμα με μαύρο μεταλλικό σκελετό υποδηλώνει χαλαρό φαγητό στο σπίτι της Jenner και είναι μια τάση που λατρεύουν οι σχεδιαστές. Ο καναπές φαγητού της Kylie δημιουργεί έναν ζεστό, φιλόξενο χώρο, ενώ παραμένει εύκολος στη μετακίνηση και τον χειρισμό.

Οι καναπέδες φαγητού είναι ένας τρόπος να φέρεις lounge vibes στην τραπεζαρία σου. Σας κάνουν να αισθάνεστε ότι θα καθίσετε περισσότερο και θα σας δώσουν λίγη αίσθηση εστιατορίου. Αισθητικά σας δίνουν μια μεγάλη επιφάνεια για να βάλετε χρώμα και μοτίβο, και να γειώσετε και να καθορίσετε το δωμάτιο.γκρι τραπεζαρία με καναπέδες φαγητού από την O&A DesignΦυσικά, οι ιδέες για χαλαρά καθίσματα είναι εγγυημένο ότι θα κάνουν την τραπεζαρία πιο άνετη , αλλά γιατί η ξαφνική εμφάνιση αυτής της τάσης;  Οι καναπέδες τραπεζαρίας γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς επειδή οι οικογένειες θέλουν να είναι άνετες και να μένουν περισσότερο στο τραπέζι.

Δημιουργούν μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει χαλαρά, παρατεταμένα γεύματα και συζητήσεις.

Οι καναπέδες φαγητού φαίνεται να αυξάνονται σε δημοτικότητα ως ένας νέος και άνετος τρόπος για να προσθέσετε μια διαφορετική τροπή στην γευστική εμπειρία.

Υπάρχουν και αισθητικά οφέλη από τους καναπέδες τραπεζαρίας. Αναγειώνουν την εμφάνιση ενός τραπεζιού, κάνοντάς το να νιώθει πιο εκλεπτυσμένο και κομψό. Πρακτικά, προσφέρουν επίσης μεγαλύτερη άνεση από τις παραδοσιακές καρέκλες, διευκολύνοντας τις οικογένειες και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν μεγαλύτερα γεύματα μαζί.

@kyliejennerfrom the creators of rise and shine

♬ original sound – Kylie Jenner

Πως να επιλέξετε το σωστό χρώμα για την είσοδο του σπιτιού σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κόλπα χρωμάτων για μικρά δωμάτια – Πως το χρώμα μπορεί να ενισχύσει τις διαστάσεις και το στυλ

HerNews ka

Από την αυλή στο βάζο σας: Τα καλύτερα ανοιξιάτικα λουλούδια της εποχής

HerNews ka

Πώς μπορείτε να κάνετε το μπάνιο σας πιο cozy;

Her News