HerNews.gr
Ελλάδα

Μάνος Δασκαλάκης: Έστειλε αίτηση διαζυγίου στη Ρούλα Πισπιρίγκου

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυριζόταν ότι δεν πρόκειται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, καθώς προτεραιότητά του είναι η αλήθεια για το θάνατο των παιδιών.

Όμως, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, πριν τρεις ημέρες στα χέρια της 34χρονης έφτασε η αγωγή διαζυγίου που έχει καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο ίδιος μάλιστα ζητά να βγει εις βάρος της κατηγορουμένης, ενώ η δικάσιμος όπου θα συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή έχει οριστεί για τον Ιούνιο του 2023, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών. Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει στην αγωγή του ότι ζητά από τη Ρούλα Πισπιρίγκου διαζύγιο, λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για τους θανάτους των παιδιών τους.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρώτη στις αναζητήσεις στη Google για το 2022

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρώτο θέμα στα διεθνή μέσα ο πύρινος εφιάλτης στην Ελλάδα

HerNews ka

Κοριτσάκι μόλις 6,5 μηνών ανάμεσα στους τραυματίες – Αγνοείται πυροσβέστης

HerNews ka

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέταξε τη μάσκα και έδωσε μάθημα ζωής: “Γύρνα εκεί που έκλαψες, χαμογέλα και άλλαξε την ιστορία”

georgegsp