HerNews.gr
Health

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς το καλοκαίρι όταν πίνετε αλκοόλ στην παραλία

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει και οι μέρες μεγαλώνουν, πολλοί από εμάς κατευθύνονται προς τις κοντινότερες παραλίες ή πισίνες και πιάνουμε αλκοόλ όταν φτάσουμε εκεί.

Είτε πρόκειται για μια μπύρα, ένα κοκτέιλ ή μια μαργαρίτα δίπλα στην πισίνα, λίγα πράγματα ακούγονται τόσο δελεαστικά όσο το να χαλαρώνεις κάτω από τον ήλιο με ένα ποτό στο χέρι. Ωστόσο, οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η καλοκαιρινή διασκέδαση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους.

Μερικοί τρόποι για να παραμείνετε ασφαλείς ενώ πίνετε αλκοόλ στη θάλασσα περιλαμβάνουν την αποφυγή της κολύμβησης ή της βαρκάδας, τη φροντίδα για τη σωστή ενυδάτωση και τη διατήρηση της προσοχής στην κατανάλωση ποτού.Ομάδα φίλων που πίνουν σαμπάνια και απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα στο πάρτι στο κρουαζιερόπλοιο. έννοια του τρόπου ζωής και των διακοπώνΑποφύγετε το νερό όταν έχετε πιει

Είναι επιτακτική ανάγκη να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν πίνετε γύρω από οποιαδήποτε πηγή νερού, ιδιαίτερα εάν σκοπεύετε να κάνετε βαρκάδα ή κολύμπι.

Το αλκοόλ βλάπτει την κρίση, τον συντονισμό και τους χρόνους αντίδρασης. Οι κίνδυνοι πνιγμού αυξάνονται σημαντικά με την κατανάλωση αλκοόλ, επειδή η ικανότητα ενός ατόμου να αξιολογεί την δύναμή του στην κολύμβηση, το βάθος και τα ρεύματα του νερού είναι μειωμένη. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει επίσης να δίνεται όταν πίνουν αλκοόλ σε ένα πλοίο, καθώς οι μεθυσμένοι επιβάτες είναι πιο πιθανό να τραυματιστούν ή να πνιγούν.

Το Εθνικό Ινστιτούτο για την Κατάχρηση Αλκοόλ και τον Αλκοολισμό αναφέρει ότι το 60% των θανάτων από το σκάφος μπορεί να αφορά αλκοόλ.

Οι ειδικοί λένε ότι δεν πρέπει ποτέ να οδηγείτε σε μια βάρκα με κάποιον που είναι υπό την επήρεια. Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα , ένας χειριστής σκάφους με συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα πάνω από 0,10% έχει 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει σε ατύχημα με πλοίο από έναν νηφάλιο οδηγό.Φίλοι που πίνουν μπύρα στην παραλία της θάλασσαςΕνυδατωθείτε και καταναλώστε σνακ

Το αλκοόλ είναι διουρητικό και αναγκάζει το σώμα μας να αποβάλλει τα υγρά με πιο γρήγορο ρυθμό, οδηγώντας σε αφυδάτωση.

Όταν συνδυάζουμε αυτές τις διουρητικές ιδιότητες με έντονη ηλιοφάνεια, είναι κάτι σαν διπλή απειλή που μπορεί εύκολα να μας οδηγήσει στην περιοχή της θερμικής εξάντλησης ή της θερμοπληξίας. Τα συμπτώματα αυτών των καταστάσεων περιλαμβάνουν ζάλη, λιποθυμία και πονοκεφάλους.

Ενυδατωθείτε με μη αλκοολούχα ποτά πριν καταναλώσετε αλκοόλ, φάτε ένα μεγάλο γεύμα πριν πιείτε και να εφαρμόσετε αντηλιακό πριν βγείτε έξω.

Μόλις πιείτε την πρώτη σας γουλιά, μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας πηγαίνοντας στη σκιά, αραιώνοντας τα αλκοολούχα ποτά σας με χυμό ή νερό, τσιμπολογώντας όλη την ημέρα για να επιβραδύνετε την απορρόφηση αλκοόλ από το σώμα σας και εναλλάσσοντας ποτά με μη αλκοολούχα ποτά.

Τα ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να σταματήσετε την λαχτάρα για ζάχαρη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως να ξεπεράσετε το hangover των γιορτών

HerNews ka

10 κανόνες για να προλάβουμε τη γρίπη και τις ιώσεις του αναπνευστικού

Her News

Μήπως η μέθοδος αντισύλληψής σου δεν είναι η σωστή;

Her News