HerNews.gr
Pets

Το Bubble Van Pet Grooming κέρδισε το Silver Pet Award 2021

Το αγαπημένο Bubble Van κατάφερε να κερδίσει το Silver Pet Award 2021 για όλες τις δράσεις που πραγματοποιεί. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανταμοιβή των κόπων τους με αυτό το βραβείο και όπως λένε ‘’η ανάγκη για βελτίωση και εκμάθηση δε σταματάει ποτέ για εμάς, η αγάπη προς τα ζώα είναι η κινητήριος δύναμη’’. Κάνουν αυτό που αγαπούν με πάθος, συνέπεια, εκτίμηση και έτσι έχουν τα αποτελέσματα που επιδιώκουν.

Η Μαρία-Λουΐζα Προσαλέντη, Corporate Affairs & Consumer Care Manager της Mars Hellas δήλωσε σχετικά:

“Στην Mars το όραμα μας για τον κόσμο του αύριο ξεκινά από τον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε σήμερα. Και ο κόσμος για τον οποίο αγωνιζόμαστε είναι ένας κόσμος καλύτερος για τα κατοικίδια. Έχοντας αυτό ως κατευθυντήρια αρχή μας, τον περασμένο χρόνο υλοποιήσαμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα μια σειρά από δράσεις προσφέροντας στήριξη στους τετράποδους φίλους μας σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας περισσότερες από 115.000 μερίδες τροφής. Σε αυτό το πλαίσιο, κατά την περίοδο του πρώτου lockdown, πραγματοποιήσαμε μία εξαήμερη δράση όπου σε συνεργασία με το Bubble Van και το Τμήμα Αστικής Πανίδας του Δήμου Αθηναίων, αλλά και χάρη στην πολύτιμη συμβολή των εθελοντών μας, διανείμαμε τροφή και φρέσκο νερό σε περισσότερα από 1.500 αδέσποτα στην Αθήνα. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη φετινή διάκριση του Bubble Van στα Pet Awards 2021 με το βραβείο Silver καθώς αποτελεί απόδειξη της καινοτομίας και της αγάπης τους για τα κατοικίδια.”

Απο το 2019 έχουν δημιουργήσει συνέργεια με τη μεγαλύτερη εταιρεία στο κομμάτι του pet food τη MARS όπου πραγματοποίησαν από κοινού ένα εξαήμερο τάισμα σε αδέσποτες γάτες και σκύλους στη πρώτη καραντίνα του 2020.

Η κα Σεραφίνα Αβραμίδου – Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων δηλώνει για το Bubble Van

‘’Την ομάδα του Bubble Van την γνώρισα μέσα από μια δράση τους μέσω της οποίας μοίραζαν τροφές σε αδέσποτα σε διάφορα σημεία της Αττικής, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας. Από αυτό και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει γιατί τους αξίζει αυτό αλλά και πολλά άλλα βραβεία! Γιατί για την συγκεκριμένη ομάδα αυτό που κάνουν δεν είναι δουλειά… Είναι μεράκι, είναι αγάπη, είναι νοιάξιμο! Θεωρώ πως είναι από τους τυχερούς ανθρώπους που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε εργασία κάτι που πραγματικά αγαπούν. Την επαφή με τα ζώα. Γι’ αυτό και είναι τόσο καλοί σε αυτό! Τους εύχομαι από καρδιάς “Και εις ανώτερα”!’’

Το αγαπημένο grooming van του Δημήτρη Ουγγαρέζου, της Ειρήνης Κολιδά και αρκετών celebrities, διατηρεί εθελοντικές σχέσεις με πολλές φιλοζωικές της Αθήνας και το Δήμο Αθηναίων και συμμετέχει ενεργά κάθε χρόνο σε διάφορα bazaar.

Το βασικό κομμάτι είναι ο καλλωπισμός των αδέσποτων και κυρίως σε εκείνα που έχουν βρεί σπίτι και πρέπει να φύγουν από το καταφύγιο ή φροντίζουν στο να έχουν καλλωπιστεί στις ημέρες υιοθεσίας.

H Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης αναφέρεται στο Bubble Van
’ Η ζωή στο δρόμο εκτός από δύσκολη είναι και βρώμικη! Έχουμε όμως πάντα δίπλα μας, το βανάκι με τις μπουρμπουλήθρες και τους υπέροχους αυτούς ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά στα φιλοξενούμενα αδεσποτάκια μας τις καταπληκτικές υπηρεσίες τους πάντα με αγάπη και μεράκι! Είμαστε πολύ τυχεροί.’’

Κάθε Δευτέρα στις 8:40 ακούστε τις pet-συμβουλές από τον Αντώνη στην εκπομπή του Easy Breakfast με τη Μαρία Κωνσταντάκη και το Στάθη Χριστοφορίδη στον Easy 97,2.

Το Bubble Van είναι το πρώτο Ελληνικό mobile pet grooming salon με όλες τις απαραίτητες παροχές φροντίδας για τους καλύτερους μας φίλους. Στόχος του είναι να παρέχει στο κατοικίδιο και τον ιδιοκτήτη του ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Το Bubble Van έρχεται λοιπόν κάτω από το σπίτι σας και περιποιείται το τετράποδο παιδί σας σαν να ήταν δικό τους.

Νεότερα Άρθρα

Κατοικίδια: Tips για αρμονική συμβίωση σκύλου και γάτας

Her News

Θα σε κάνει να δακρύσεις: Σκυλίτσα θάβει τα νεκρά μωρά της, αδυνατώντας να τα αποχωριστεί

Her News

Κοκόνι: Η ελληνική ράτσα σκύλου

Her News