HerNews.gr
Μόδα

Ζιζέλ Μπούντχεν: «Κόβει» την ανάσα με λεοπάρ μαγιό σε νέα φωτογράφιση

Η Ζιζέλ Μπούντχεν έκανε μια τολμηρή φωτογράφιση για το τεύχος Μαρτίου 2024 του περιοδικού Pop, με το σούπερ μοντέλο να φορά ένα μαγιό με λεοπάρ print ενώ χόρευε με φωσφοριζέ φως για τη φωτογράφιση.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάναμε 13 εικόνες σε 3 ώρες! Αυτό ήταν ρεκόρ για μένα», έγραψε η 43χρονη σταρ της πασαρέλας στη λεζάντα μιας ανάρτησης στο Instagram τη Δευτέρα, προσθέτοντας: «Σας ευχαριστώ που ήρθατε στο Μαϊάμι και περάσατε καλά μαζί μου, διασκέδασα τόσο πολύ! Παιδιά τα σπάτε!».Ζιζέλ Μπούντχεν

 

Ζιζέλ ΜπούντσεΠόζαρε για πολλές φωτογραφίες εξωφύλλου, συμπεριλαμβανομένης μιας όπου η Ζιζέλ έκανε μια πόζα σαν χορεύτρια πίσω από ένα τεράστιο φως που κρατούσε σαν κοντάρι.

Στη φωτογραφία, φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαγιό Celine by Hedi Slimane που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνδυάζοντας την εμφάνιση με πέδιλα με λουριά.

Σε μια άλλη φωτογραφία, η Ζιζέλ κράτησε το φως πάνω από το κεφάλι της καθώς έδειχνε τα εντυπωσιακά της μπράτσα.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Ζιζέλ ΜπούντχενΦορούσε ένα λευκό μπλουζάκι και χρυσό σλιπ σε ένα δεύτερο εξώφυλλο του περιοδικού, με τη μαμά τριών παιδιών να αλλάζει σε μαύρο ολόσωμο με κοψίματα για μια άλλη έκδοση.

Η ανάρτηση της Ζιζέλ Μπούντχεν στο Instagram έδωσε μια ματιά επίσης σε μερικές παρασκηνιακές στιγμές από το γύρισμα, συμπεριλαμβανομένης μιας από την ίδια που φορούσε ένα κόκκινο κορμάκι με ένα μέλος του πληρώματος που κρατούσε μια ομπρέλα.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret καλύφθηκε με ένα μαύρο μπλέιζερ και δερμάτινο σορτς για ποδήλατο σε μια άλλη φωτογραφία και οδήγησε ένα τρίκυκλο με ένα ξεκούμπωτο ανδρικό πουκάμισο σε μια άλλη σέξι εικόνα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, μια πηγή είπε στο Page Six ότι η σούπερ σταρ της πασαρέλας είναι «βαθιά ερωτευμένη» με τον Valente, με τον οποίο συνδέθηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2022, λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου της.

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φοράει ήδη τη φούστα που θα είναι τάση την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mom jeans: Το πιο παρεξηγημένο τζιν της σεζόν

HerNewskl

Πώς να φορέσεις την ολόσωμη φόρμα αν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Her News

Georgina Rodriguez: «Φωτιά» στα κόκκινα με το πιο sexy φόρεμα που έχεις δει τελευταία

HerNews ka