HerNews.gr
Μόδα

Η Ζιζέλ Μπούντχεν φοράει ήδη τη φούστα που θα είναι τάση την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Με λιτές εμφανίσεις και σημαία της την κλασική κομψότητα, η Ζιζέλ Μπούντχεν έχει κάνει επίσης όνομα έξω από τις πασαρέλες για το ήρεμο και διαχρονικό της στυλ. Το 43χρονο supermodel μόλις έκανε μια νέα εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα ντύσιμο τόσο απλό όσο και εμπνευσμένο.

Το κεντρικό κομμάτι ήταν μια τζιν φούστα, το αστέρι των τάσεων άνοιξη-καλοκαίρι 2024.Μίντι τζιν φούστα

Η τζιν φούστα σύμφωνα με την Ζιζέλ

Η φούστα είναι διαθέσιμη σε υλικό και με πολύ συγκεκριμένη σιλουέτα τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε: η φόρμουλα που κερδίζει είναι το τζιν ύφασμα και το μήκος midi. Μπορεί να φορεθεί oversized ή σε πιο χαλαρό στυλ. Το τζιν σύμβολο της γκαρνταρόμπας έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου χωρίς να γεράσει ούτε λίγο.Στους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Ζιζέλ Μπούντχεν επιβεβαίωσε την τάση επιλέγοντας ένα φαρδύ μοντέλο από τη συλλογή Resort 2024 της Βικτόρια Μπέκαμ. Τη συνδύασε με ένα μακρύ καμηλό παλτό, ένα μαύρο πουλόβερ με ζιβάγκο και ψηλές δερμάτινες μπότες. Κλασική εμφάνιση αλλά με twist.Η Gisele Bündchen φοράει ήδη τη φούστα που θα είναι τάση την άνοιξη-καλοκαίρι 2024

Το περιμέναμε ήδη στις αρχές της χρονιάς: αυτή η άνοιξη αφορά το denim και τις πολλαπλές επιλογές του. Ωστόσο, αν υπάρχει ένα ρούχο που ξέρει πώς να εκμεταλλεύεται την προσαρμοστική δύναμη της τάσης αυτής της σεζόν όσο κανένα άλλο, αυτό είναι η μακριά –ή midi– τζιν φούστα . Και παρόλο που στα χρόνια της βασιλείας του αισθητικού μινιμαλισμού αυτό το ρούχο έχει υποβιβαστεί στο (κυριολεκτικό) φόντο των ντουλαπιών μας, πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο, αποτελώντας τη μοναδική επιλογή που πρέπει να σκεφτείτε μόλις μπει ο καλός καιρός.

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε την πιο κολακευτική ολόσωμη φόρμα στο πιο trend χρώμα για φέτος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

MadWalk 2022: H Mαρία Σολωμού έκανε την πιο galm εμφάνιση της βραδιάς

HerNewskl

Η νέα CSR καμπάνια της Αdmiral στηρίζει τους αθλητές

Her News

Jennifer Lopez: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της

Her News