HerNews.gr
NEWS

Νέο εμπορικό πολυκατάστημα στην Πειραιώς!

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα πρόκειται να στηθεί στην οδό Πειραιώς με ένα ακίνητο 15 στρεμμάτων που έχει αναλάβει να στήσει η εταιρία Ten Brinke το 2021. Ένα τεράστιο πολυκατάστημα!

Στο τέλος του 2021 έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με πηγές, το άνοιγμα του νέου εμπορικού πολυκαταστήματος το οποίο άργησε 20 χρόνια να ξεκινήσει και υπολογίζεται να κοστίσει πάνω από 20 εκατ. Ευρώ.

Η επένδυση αυτή πρόκειται να αλλάξει εντελώς το τοπίο στην οδό Πειραιώς, στο ύψος του Κηφισού, μιας και το σημείο οπού χτίζεται το εμπορικό ήταν σκουπιδότοπος και θα γίνει ένα ‘’πράσινο’’ πολυκατάστημα.

Το εμπορικό πολυκατάστημα θα έχει 15.000 τ.μ. δομημένης επιφάνειας, 3 υπόγεια πάρκινγκ και θα δημιουργηθεί πάρκο, παιδότοποι αλλά και άλλες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους φίλους.

Το ακίνητο αυτό ωστόσο κουβαλάει την δική του ιστορία! 

Την δεκαετία του 1990 στέγαζε τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας συσκευασιών ΒΙΣ, του ομίλου Φιλίππου ο οποίος μετά πουλήθηκε σε Ισραηλινές εταιρίες και έκτοτε άλλαξε πολλά ‘’χέρια’’ και αποφάσεις για το τι και πως θα αναδιαμορφωθεί, μέχρι να καταλήξει στην Ολλανδική εταιρία Ten Brinke όπου και ανέλαβε το έργο αυτό.

Ήδη φαίνεται πως μεγάλες εμπορικές αλυσίδες ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ έχουν κλείσει την συμφωνία τους για την μίσθωση καταστήματος στο ‘’πράσινο’’ εμπορικό δημιουργώντας πάνω από 6.000 νέες θέσεις εργασίας.

Το νέο «Ελληνικό»:

Ένα μικρό ‘’Ελληνικό’’ φαίνεται λοιπόν να δημιουργείτε σε μία περιοχή οπου δεν το περιμέναμε να δει την ανάπτυξη που τόσο χρειάζεται και αυτό μας χαροποιεί ιδιαιτέρως και το έχουμε φυσικά και ανάγκη.

Αναμένουμε πλέον τις ανακοινώσεις της εταιρίας για το ποιες εταιρίες θα συστεγαστούν στο νέο εμπορικό πολυκατάστημα, ποιες θα είναι οι δραστηριότητες που θα είναι διαθέσιμες για τους μεγάλους αλλά και μικρούς επισκέπτες του και φυσικά… πότε θα ανοίξουν τις πόρτες τους.

Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων…

 

Υπογράφει ο Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

Νεότερα Άρθρα

Μένουμε Σπίτι με τον σκύλο μας

Her News

Justin και Hailey Bieber: “Όλα του Γάμου Δύσκολα”

Her News

H Ιωάννα Τούνη χώρισε από τον Γιάννη Σιδεράκη

Her News b