HerNews.gr
NEWS

Eurovision: Τι λένε τα προγνωστικά για Ελλάδα και Κύπρο;

Ο 65ος Διαγωνισμός της Eurovision 2021 είναι γεγονός μιας και φέτος πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, μετά την νίκη της χώρας στον διαγωνισμό 2019, με τον Ντάνκαν Λόρενς και το τραγούδι Arcade.

Την Τρίτη είδαμε στον 1ο ημιτελικό του 65ου της Eurovision να διαγωνίζονται οι πρώτες 17 χώρες για μία θέση στον τελικό του Σαββάτου. Μεσα σε αυτές είδαμε και την Κύπρο μας όπου και φέτος έχει μια πολύ δυνατή συμμετοχή με την Έλενα Τσαγκρινού και το ‘’EL DIABLO’’. 

Η Έλενα Τσαγκρινού έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό της Eurovision οπου θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 22.00. Με την εμφάνιση της κατάφερε να ανέβει από την 8η θέση στην 4η θέση μέσα σε λίγα λεπτά.

Στον ίδιο ημιτελικο της Τρίτης είδαμε και το φαβορί του διαγωνισμού, την Μάλτα με το ‘’JE ME CASSE’’ οπου παρόλο που κατάφερε εννοείται να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, στις εταιρίες στοιχημάτων έπεσε από την 1η θέση στην 3ή θέση αμέσως μετά την εμφάνισή της.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και πλεον την 1η θέση με διαφορά κατέχει η Ιταλία με το ‘’ ΖΙΤΤΙ E BUONI’’ – ένα ροκ τραγούδι που έχει περάσει κατευθείαν στον τελικό. Βέβαια να πούμε ότι σήμερα η Κύπρος έχει πέσει στην 8η θέση ξανά και ανέβηκε πολύ η Ουκρανία. Την 2η θέση κατέχει η Γαλλία με το ‘’ VOILA’’ όπου είχε φλερτάρει για κάποιες ώρες με την πρωτιά.

Η Ελλάδα μας αυτή τη στιγμή, εάν και δεν την εχει εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision μιας και βρίσκεται στον 2ο τελικό της Πέμπτης, φλερτάρει με την 11η θέση. Πιστεύουμε πως με την εμφάνισή της την Πέμπτη στον 2ο ημιτελικό θα καταφέρει να ανέβει διότι ο Φωκάς Ευαγγελινός θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό οπτικό θέαμα που δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά της Eurovision και σίγουρα θα εντυπωσιάσει σε συνδυασμό με την υπέροχη Στεφανία.

Αυτά είναι τα προγνωστικά μέχρι ώρας από τις εταιρίες στοιχημάτων:

  1. IΤΑΛΙΑ
  2. ΓΑΛΛΙΑ
  3. ΜΑΛΤΑ
  4. ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  5. ΙΣΛΑΝΔΙΑ
  6. ΕΛΒΕΤΙΑ
  7. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
  8. ΚΥΠΡΟΣ
  9. ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ
  10. ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ
  11. ΕΛΛΑΔΑ
  12. ΣΟΥΗΔΙΑ
  13. ΡΩΣΙΑ
  14. ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ
  15. ΝΟΡΒΗΓΙΑ
  16. ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
  17. ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
  18. ΙΣΡΑΗΛ
  19. ΔΑΝΙΑ
  20. ΒΕΛΓΙΟ
  21. ΣΕΡΒΙΑ
  22. ΑΓΓΛΙΑ
  23. ΟΛΛΑΝΔΙΑ
  24. ΑΥΣΤΡΙΑ
  25. ΜΟΛΔΑΒΙΑ
  26. ΓΕΡΜΑΝΙΑ
  27. ΛΕΤΟΝΙΑ
  28. ΑΛΒΑΝΙΑ
  29. ΠΟΛΩΝΙΑ
  30. ΕΣΤΟΝΙΑ
  31. ΙΣΠΑΝΙΑ
  32. ΤΣΕΧΙΑ
  33. ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Υπογράφει ο Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

Νεότερα Άρθρα

Γαλάζια σημαία: Βράβευση για 545 ελληνικές παραλίες

Her News

Lockdown: Καταργούνται νωρίτερα τα sms σε 13033 και 13032

Her News

Ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου ξανά χτυπά

Her News b