HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Το υπέροχο βίντεο της Finos Film..για τον καύσωνα!

Ο καύσωνας σήμερα φτάνει στην κορύφωση του, με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 44 βαθμούς σε κάποιες περιοχές! Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν γινόταν να μην εμπνεύσουν τη Finos Film, η οποία δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο με ατάκες από τις αγαπημένες μας ελληνικές ταινίες.

Πως θα είναι σήμερα οι καιρικές συνθήκες:

Σήμερα, οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν και για την αφρικανική σκόνη, η οποία σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση στις περιοχές που θα… βράσουν. H ΕΜΥ, στην πρόγνωσή της για τον σημερινό καιρό τονίζει ότι θα είναι αίθριος και πολύ ζεστός και σημειώνει ότι ευνοείται η μεταφορά σκόνης.
Η μέγιστη θερμοκρασία στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά θα φτάσει τους 41 με 43 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τους 39 με 41, στα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Το βίντεο της Finos Film για τον καύσωνα:

Οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της Finos Film, μας θυμίζουν ατάκες μέσα από σκηνές που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο.

«Δεν παίρνεις έναν ανεμιστήρα;» ρωτάει η Γεωργία Βασιλειάδου με τον χαρακτηριστικό τρόπο της, τον Βασίλη Αυλωνίτη.. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου πάλι «κάψωσε» και ο Σωτήρης Παράβας ζητάει επειγόντως παγάκια!

Η Finos Film, από την πλευρά της, πάντως δεν φαίνεται να ιδρώνει… «Δεν είναι καύσωνας. Mας κοροϊδεύουν. Ζακέτα να πάρετε…», σχολιάζει με χιούμορ το Χόλυγουντ της Ελλάδας!

Νεότερα Άρθρα

Ιούλιος και Netflix : Όλα όσα θα δούμε !

Her News b

Ο Γιάννης Βούρος στη Γιώτα Τσιμπρικίδου!

Her News

«Crimes of the Future» ξεκίνησαν τα γυρίσματα που θα γίνουν στην Αθήνα

Her News b