HerNews.gr
Social News

Νίκος Οικονομόπουλος: Σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής ο τραγουδιστής

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοιού, νοσηλεύεται σε θάλαμο της κλινικής Covid στον Ευαγγελισμό, στον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Ο τραγουδιστής βρίσκεται σε θεραπεία παροχής οξυγόνου υψηλής ροής, η οποία κρίθηκε απαραίτητη, μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσίασε.

Σε κάθε περίπτωση, και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του ερμηνευτή εξελίσσεται καλά, οι γιατροί δεν παραβλέπουν πόσο απρόβλεπτη εξέλιξη μπορεί να έχει η λοιμωξη Covid-19, και τηρούν στάση αναμονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος τραγουδιστής, Νίκος Οικονομόπουλος. γύρισε πριν λίγες μέρες από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα. Έκανε τεστ και, αφού βρέθηκε θετικός, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε δηλώσει ότι κοινωνούσε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια.

Συγκεκριμενα, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει:

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Νεότερα Άρθρα

Ασημίνα Χαζηανδρέου: Δεν βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor All Star – «Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά»

HerNews ka

Βασίλης Μπισμπίκης: Σε επεισόδια έξω από το Απόστολος Νικολαΐδης στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη

HerNews ka

Τα βγάζει «όλα στη φόρα» η Britney Spears & δεν είναι η πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

HerNews ka