HerNews.gr
Social News

Τα βγάζει «όλα στη φόρα» η Britney Spears & δεν είναι η πρώτη φορά (ΦΩΤΟ)

Η Britney Spears δεν έχασε χρόνο για να φορέσει “το outfit” γενεθλίων της κατά την προσγείωση στη Γαλλική Πολυνησία.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε στο Instagram την Τετάρτη με μια φωτογραφία της να μην φοράει απολύτως τίποτα καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Ωστόσο, χρησιμοποίησε δύο προσεκτικά τοποθετημένα emoji με διαμάντια για να αποτρέψει την παραβίαση κανόνων πλατφόρμας.

«Μόλις προσγειώθηκα στη Γαλλική Πολυνησία!!!» έγραψε στη λεζάντα της αποκαλυπτικής εικόνας η Britney Spears.

Η Britney Spears ακολούθησε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο της με ένα βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει φορώντας ένα διαφανές, κίτρινο φόρεμα ψευδαισθήσεων.nude britney spears standing on a beach with a diamond emoji over her butt and nipple

«Χορεύω όπως θα έπρεπε κάθε μέρα της ζωής μου!!!», έγραψε στην δεύτερη ανάρτηση.

Η σταρ δεν είναι πρώτη φορά που ποζάρει χωρίς ρούχα στα social media. Συχνά δίνει στους θαυμαστές της μια γεύση από την εκτεθειμένη φιγούρα της ως έκφραση ελευθερίας μετά τη 13χρονη συντηρητική της ζωή.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», έγραψε η Britney Spears στα απομνημονεύματά της, « The Woman in Me».

«Αλλά νομίζω ότι αν είχαν φωτογραφηθεί από άλλους χιλιάδες φορές, είχαν παρακινηθεί και ποζάρουν για την έγκριση των άλλων, θα καταλάβαιναν ότι χαίρομαι πολύ όταν ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι και βγάζω τη δική μου φωτογραφία, κάνοντας ό,τι θέλω με αυτό».

Britney Spears στέκεται σε μια κουζίναΑν και οι ριψοκίνδυνες αναρτήσεις ήταν θεραπευτικές για την Spears, προκάλεσαν ρήξη ανάμεσα σε αυτήν και τους δύο γιους της, τον Preston, 18 ετών, και τον Jayden, 17, τους οποίους μοιράζεται με  τον πρώην σύζυγό της Kevin Federline.

«Είναι σχεδόν σαν να πρέπει να δημοσιεύσει κάτι στο Instagram για να τραβήξει την προσοχή»,  είπε ο Jayden στο βρετανικό ITV  πέρυσι.

«Αυτό συνεχίζεται για χρόνια, χρόνια και χρόνια, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ».

Britney Spears: Ορκίζεται να μην επιστρέψει ποτέ στη μουσική βιομηχανία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για Μαρία Αντωνά: «Ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη»

Her News b

Ντέμι Μουρ: Κάνει διακοπές στη χώρα μας, ποζάροντας με φόντο την ελληνική σημαία

Her News

Βασίλης Μπισμπίκης: H τρυφερή ανάρτηση με το φιλί στο στόμα στη Δέσποινα Βανδή για τα γενέθλιά της

HerNews ka