HerNews.gr
Ελλάδα

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοιό -Δεν είχε εμβολιαστεί

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, νοσηλεύεται στο νοσοκομειο «Ευαγγελισμός» με κορωνοιό, καθώς παρουσίασε βαριά συμπτώματα και δεν είχε εμβολιαστεί.

Ο τραγουδιστής παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία του, πνευμονολογικά προβλήματα από τον COVID-19 και σήμερα  εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid του «Ευαγγελισμού».
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε διαγνωσθεί προ ημερών θετικός στον κορωνοϊό, αλλά η κατάστασή του ήταν τέτοια που παρέμενε αρχικά στο σπίτι.

Όμως, από χθες η κατάσταση του επιδεινώθηκε και ο ίδιος είχε δυσκολία στην αναπνοή, οπότε μετέβη στο νοσοκομείο, όπου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει για νοσηλεία.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος τραγουδιστής δεν έχει εμβολιασθεί κατά του κορωνοϊού. Σε παλαιότερη συνέντευξη του, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε δηλώσει ότι κοινωνούσε ακόμα και αν πριν από εκείνον κοινωνούσε ένας άνθρωπος με λέπρα ή οποιαδήποτε μεταδοτικά ασθένεια.

Συγκεκριμενα, ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε πει:

«Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι. Σκέφτομαι όπως σκεφτόμουν και πριν. Ο κορωνοϊός απλά έφερε μια αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα. Μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε, τι είναι σωστό, τι είναι λάθος. Μας λένε και κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε και εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι παραπληροφούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν και απλά κάπου τα άκουσαν και έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει». Αναφορικά με το αν παίρνει μέτρα ασφαλείας με αντισηπτικά είπε: «Το κάνω σε μεγαλύτερο βαθμό από πριν».

Νεότερα Άρθρα

ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 24 Φεβρουαρίου

Her News

Ρούλα Κορομηλά για Κιβωτό του Κόσμου: «Νιώθω οργή και απογοήτευση»

Her News

Super Cup: Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απόψε στον Πειραιά

HerNews ka