HerNews.gr
Ελλάδα

Καιρός: Έρχονται 32άρια το Σαββατοκύριακο

Μπορεί ο καιρός σήμερα να είναι φθινοπωρινός, ωστόσο ότι το σκηνικό θα αλλάξει από αύριο, με άνοδο της θερμοκρασίας και συνθήκες που θα θυμίσουν..καλοκαίρι! Ένα ακόμα θερμό κύμα έρχεται στη χώρα μας, με ζέστη και ηλιοφάνεια..

Σύμφωνα με το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για σήμερα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες σε Ανατολική Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη.

Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι έντονα στην Ανατολική Θεσσαλία, στη Βορειοανατολική Στερεά και στην Εύβοια, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βόρεια τις θερμές ώρες.

Έρχονται υψηλές θερμοκρασίες

Από αύριο (Παρασκευή) ο καιρός φαίνεται να αλλάζει, καθώς αναμένουμε αρκετά πιο θερμές αέριες μάζες να έρθουν από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής και για άλλη μια φορά η ζέστη θα αρχίσει να επηρεάζει τη χώρα μας.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός, αφού ο υδράργυρος θα φτάσει τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, με τη θερμοκρασία ωστόσο να είναι χαμηλή τη νύχτα και νωρίς το πρωί και τους βοριάδες να επιμένουν. Όμως κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι καιρικές συνθήκες ευνοούν ακόμα και για μπάνιο στη θάλασσα..

 

Νεότερα Άρθρα

Ελεύθερη η «Μήδεια της Ηλείας» που δηλητηρίασε την έγκυο ανύπαντρη κόρη της

HerNews ka

4 χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι και οι μνήμες είναι ζωντανές

Her News

Mad Video Music Awards: Ξύλο μετά… μουσικής – Πιάστηκαν στα χέρια Light και Snik

Her News b