HerNews.gr
Αφιερώματα

Εdith Piaf: Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς για τον Δημήτρη Χορν

Η Εdith Piaf είναι από τις σημαντικότερες παρουσίες της γαλλικής σκηνής.
H μικροκαμωμένη της εξωτερική εμφάνιση δεν είχε τίποτα να κάνει με την μαγευτική της φωνή και τα συναισθήματά τεράστια συναισθήματα που εξέφραζε.

Η Γαλλίδα τραγουδίστρια ύμνησε τα συναισθήματά που κυριαρχούν στη ζωή ενός ανθρώπου γι’ αυτό και λατρεύτηκε.
Το Piaf είναι ψευδώνυμο και σημαίνει σπουργίτι ενώ τα τραγούδια της έγιναν από  τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.

Τις 18 Σεπτεμβρίου εμφανίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο θέατρο Μαρίκα Κοτοπούλη όπου έδωσε την πρώτη την συναυλία στην χώρα μας.
Tότε η Γαλλίδα τραγουδίστρια ήταν 31 χρονών και ο Δημήτρης Χορν 25,  o οποίος είχε πάει για να την ακούσει και να την θαυμάσει.
Μετά από αυτή την πρώτη τους γνωριμία ξεκίνησε θα λέγαμε μια πολιορκία από την πλευρά της η οποία δεν μπορούσε να βγάλει από το μυαλό της τον Δημήτρη Χορν και την γνωριμία τους.

Δύο ημέρες λοιπόν, μετά τη συναυλία θα γράψει τέσσερις σελίδες επιστολή προς τον Δημήτρη Χορν ή Τάκη όπως της άρεσε να τον αποκαλεί, όπου εκεί θα του εκφράζει τον έρωτα της και θα την θα τον καλεί να την επισκεφτεί στο Παρίσι.

Δεν μάθαμε ουσιαστικά ποτέ πια ήταν στην πραγματικότητα τα συναισθήματά του Δημήτρη Χορν απέναντι στην Εdith εκτός από τον θαυμασμό βεβαίως που ένιωθε προς το πρόσωπό της.

Παρόλα αυτά ο έρωτας αυτός μένει ανεκπλήρωτος καθώς τις ευχές της δεκαετίας του 60 η Εdith θα παντρευτεί τον Θεοφάνη Λαμπούκα, τον κατά 20 χρόνια μικρότερο της κομμωτή και τραγουδιστή.
Η Piaf και ο Sarapo παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1962 αλλά τους χώρισε ο θάνατος. Η Piaf έσβησε στα 48 της χρόνια από κίρρωση και άφησε στον σύζυγό της το μύθο της και πολλά χρέη.

 

kellyΚέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Alpha: 3 βραβεία στα Digital Media Awards

Her News b

Γενέθλια για τον Αλ Πατσίνο: Η σχέση του με την 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ που του χάρισε το τέταρτο παιδί στα 83 του!

HerNews ka

Καλικάντζαροι: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα… τερατάκια των Χριστουγέννων

Her News b