HerNews.gr
Αφιερώματα

Γενέθλια για τον Αλ Πατσίνο: Η σχέση του με την 29χρονη Νουρ Αλφαλάχ που του χάρισε το τέταρτο παιδί στα 83 του!

Ο Αλ Πατσίνο γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 25/4 τα γενέθλιά του και γίνεται 84 ετών και σίγουρα θα νιώθει πλήρης και ευτυχισμένος έχοντας πρόσφατα αποκτήσει το τέταρτο παιδί του.

Ο ηθοποιός έγινε πατέρας για τέταρτη φορά τον περασμένο χρόνο, με την 29χρονη σύντροφο του Νουρ Αλφαλάχ να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Να σημειωθεί ότι ο Αλ Πατσίνο έχει ήδη τρία παιδιά με δύο διαφορετικές γυναίκες. Αυτός και η ηθοποιός Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο, 71 ετών, έχουν τα δίδυμα Άντον Τζέιμς Πατσίνο και Ολίβια Πατσίνο 22 ετών, τα οποία υποδέχτηκαν το 2001 μετά από ένα ταξίδι εξωσωματικής γονιμοποίησης που ξεκίνησε το 1997. Μοιράζεται επίσης το μεγαλύτερο παιδί του, την κόρη του Τζούλι Μαρί Πατσίνο, 33 ετών, με τον πρώην του Τζαν Τάραντ, η οποίος είναι δασκάλα υποκριτικής. 

Η Νουρ Αλφαλάχ δεν είναι απλώς η κοπέλα του Αλ Πατσίνο – είναι και μια επιτυχημένη κινηματογραφική παραγωγός. Απόφοιτος της Κινηματογραφικής Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και του UCLA, έχει κάνει παραγωγή ταινιών μικρού μήκους όπως οι Brosa Nostra και La Petite Mort.

Τον Ιούνιο του 2023, η 29χρονη έγινε πρωτοσέλιδο όταν αυτή και ο Αλ Πατσίνο καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί μαζί, έναν γιο που ονομάζεται Ρόμαν. Το ζευγάρι παραμένει μαζί παρά τις αναφορές που κάνουν λόγο για χωρισμό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Ενώ ο Αλ Πατσίνο και η Νουρ Αλφαλάχ έχουν μια αξιοσημείωτη διαφορά ηλικίας –έχουν 54 χρόνια διαφορά – και τα δύο μέρη είχαν υψηλού προφίλ σχέσεις στο παρελθόν. Πριν πυροδοτήσει ρομαντικές φήμες με την 29χρονη τον Απρίλιο του 2022, ενώ βγήκαν μαζί σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες, ο Πατσίνο συνδέθηκε με πολλές ηθοποιούς κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του στον κινηματογράφο, συμπεριλαμβανομένης της πρώην κοπέλας Μέϊταλ Ντόχαν , με την οποία έβγαινε από το 2018 έως το 2020.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noor (@nooralfallah)

Η Αλφαλάχ, από την πλευρά της, έχει συνδεθεί με τον Μικ Τζάγκερ – ο οποίος είναι 51 χρόνια μεγαλύτερός της – καθώς και με τον δισεκατομμυριούχο Νίκολας Μπέργκρουεν και τον Κλιντ Ίστγουντ , αν και αρνήθηκε ότι είχε σχέση με το αστέρι του Escape From Alcatraz.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μύρισε άνοιξη: Τα πιο εμβληματικά λουλούδια που έχει η Ελλάδα!

HerNews ka

Δεκαπενταύγουστος: Τι γιορτάζουμε σήμερα

Her News

Μάργκαρετ Θάτσερ: Οι φράσεις της που έμειναν στην ιστορία

Her News