HerNews.gr
Social News

Έξαλλος ο Νικολαΐδης με την Βανδή: Ένα χρόνο με απατούσε με τον Μπισμπίκη

H σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη μονοπωλεί το ενδιαφέρον των media το τελευταίο διάστημα και όλοι προσπαθούσαν να απαθανατίσουν μια κοινή του έξοδο για να επιβεβαιωθούν οι φήμες της σχέσης τους.

Δυο μήνες κράτησε το κρυφτό ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πολλές είναι οι κοινές εμφανίσεις που έχουν κάνει οι δυο τους από τα τέλη του Σεπτέμβρη μέχρι την περασμένη Δευτέρα, που ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους στα εγκαίνια της Δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου.

Το ζευγάρι περνάει πολλές της ημέρας μαζί, κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας και ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς ξεκίνησε η σχέση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Yes Magazine» η Δέσποινα Βανδή διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό όταν ακόμα ήταν παντρεμένη με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα ότι ο Νικολαΐδης ήταν σε έξαλλη κατάσταση όταν πληροφορήθηκε τη σχέση τους.

 

Που γνωρίστηκε η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έγινε το καλοκαίρι στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου, στην Πάρο.

Οι σχέσεις μάλιστα του ζευγαριού με τον ηθοποιό και παρουσιαστή είναι πολύ φιλικές. Έτσι, η τραγουδίστρια βρέθηκε μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα εγκαίνια για να τον στηρίξουν.

Η Δέσποινα Βανδή και ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης έδωσαν το παρών στη στοά του κτηρίου “Μέγαρο Έβδομης Στέγης”. όπου εκεί πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής “Τεχνών Εκατό” του Λάκη Λαζόπουλου.

Νεότερα Άρθρα

Ashley Graham: Το βίντεο που παροτρύνει τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τις καμπύλες τους

HerNewskl

H Καίτη Γαρμπή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό- Η ανάρτηση της στο Instagram

HerNewskl

Britney Spears: “Tα media με κατέστρεψαν όταν έγινα για πρώτη φορά μαμά”

HerNewskl