HerNews.gr
Social News

Britney Spears: “Tα media με κατέστρεψαν όταν έγινα για πρώτη φορά μαμά”

H Britney Spears πάντα θέλει να εκφράζει ανοιχτά τη γνώμη της στους ακόλουθους της χωρίς να φοβάται να κρύψει κάτι. 

Britney Spears-hernews

Η διάσημη τραγουδίστρια σχολίασε την εγκυμοσύνη της, καθώς η είδηση για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού έχει γίνει viral. Ωστόσο, η Britney Spears αμφισβητεί την ικανότητα της ως μητέρα σε ηλικία 40 ετών. Μάλιστα, κατηγόρησε τα μέσα για τον τρόπο που την έχουν αντιμετωπίσει ανά διαστήματα.

Πιο συγκεκριμένα εκείνη έκανε μια ανάρτηση στα social media και έγραψε χαρακτηριστικά πως “η σκέψη μου αυτό το πρωί ήταν: Θα είμαι αρκετά σκεπτόμενη; Θα έχω ένστικτο; Ο Θεός γνωρίζει πως δεν είμαι καμία αγία, ωστόσο τα media με κατέστρεψαν όταν έγινα για πρώτη φορά μαμά. Ο πρώτος μου δίσκος βγήκε όταν ήμουν 16 και έμεινα έγκυος στα 24. Ήμουν ένα μωρό μεγαλώνοντας άλλα δύο, με 17 αυτοκίνητα έξω από το σπίτι μου. Δεν ήξερα πώς να παίξω το παιχνίδι.

Britney Spears-hernews

Τα Μέσα έχουν υπάρξει εξαιρετικά αγενή μαζί μου. Έτσι ξύπνησα σήμερα λέγοντας στον εαυτό μου: μήπως να κάνω ένα podcast κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου αντί θεραπείας; Είναι το ίδιο ένστικτο που είχα όταν βοήθησα τον Jayden; Και σκέφτηκα πως όλα θα πάνε καλά. Αρκεί να είμαι ο εαυτός μου και να σταματήσω να προσπαθώ τόσο σκληρά”.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Δείτε τι τατουάζ έκανε μετά τον χωρισμό της από τον Sam Asghari

HerNews ka

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είμαι ανίκανος να κρατήσω χρήμα»

Her News b

Βαλάντης: “Τους θεωρώ ηθικούς εγκληματίες”

Her News b