HerNews.gr
CELEBRITIES

Εριέττα Κούρκουλου: “Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος”

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Η ίδια αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” και τον δημοσιογράφο ο Ιορδάνη Παπακυριακού για τον μπαμπά της και τη μητρότητα. Ο λόγος που μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε είναι για να βοηθήσει. Η ίδια θέλησε να συμβουλέψει όλες τις γυναίκες που βιώνουν μια αντίστοιχη κατάσταση. 

Αρχικά, η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε με τρυφερότητα για την αγάπη που έχει στα ζώα και για αυτόν τον λόγο και τόνισε:

Εγώ γεννήθηκαμε αυτή την αγάπη και τον σεβασμό για τα ζώα. Οι γονείς μου δεν ήταν πολύ φιλόζωοι με τη δική μου έννοια. Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ τη φύση και είχε ένα σεβασμί για τα ζώα, αλλά από μία πιο αποστασιοποιημένη προσέγγιση. Νομίζω είναι υποχρέωσή μας να σεβόμαστε τα πάντα γύρω μας και όταν δεν το κάνουμε αυτό βλέπουμε άσχημες συνέπειες”.

Εριέττα Κούρκουλου-hernews

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο πατέρας της

Φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πατέρα της Νίκο Κούρκουλο, αφού είπε πως “πάντα υπάρχει εδώ, στο Εθνικό Θέατρο. Η παρουσία του είναι τεράστια. Πάντα υπάρχει συγκίνηση, γιατί είναι ένας χώρος που ερχόμουν παιδί. Έχω αναμνήσεις από το γραφείο του στο Εθνικό, τις παραστάσεις που με πήγαινε. Πολύ όμορφες αναμνήσεις”

Εριέττα Κούρκουλου-hernews.

Οι αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της

Η Εριέττα Κούρκουλου βίωσε αρκετές δύσκολες στιγμές μέχρι να μείνει έγκυος, διότι ανέφερε πως:

“Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό. Είναι ένα θαύμα, είμαστε τυχεροί και μόνο ευγνώμονες για αυτό. Τώρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε και το παιδικό δωμάτιο και όλα αυτά. Δεν θεωρώ την αλήθεια ταμπού. Όσο τα επικοινωνούμε κάποια πράγματα που είναι στην καθημερινότητά μας βοηθιέται πάρα πολύς κόσμος. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και την άρνησή μας να μοιραστούμε πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα με απώτερο σκοπό να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ακούσουν πως δεν είναι μόνοι τους. Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος. Όπως για κάθε γυναίκα. Αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και νομίζω μαζί όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο σύζυγός μου κυρίως μου έδινε δύναμη και οι γυναίκες με τις οποίες επικοινωνούσα, γιατί από την αρχή αποφάσισα να επικοινωνήσω ανοιχτά αυτό που περνάγαμε. Όλη αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που λάβαμε ήταν εξίσου σημαντική με την αγάπη των φίλων μας”.

 

 

Νεότερα Άρθρα

H Χριστίνα Μπόμπα απαντάει στα σχόλια για την “υπερπροβολή” της ζωής της!

HerNewskl

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο γιατρός είπε να πίνω το σπέρμα του Τράβις συστηματικά

Her News

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Τράβις Μπάρκερ: Παντρεύτηκαν ξανά

Her News