HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην εκπομπή της;

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην εκπομπή της;

«Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ και να βγω μετά την κηδεία της μαμάς μου. Έχει τύχει να πω και λάθος ονόματα. Τώρα για άβολη στιγμή ίσως δύο καλεσμένοι, που δεν μιλούσαν καθόλου. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ» είπε η ηθοποιός – παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα

«Δεν έλεγε τίποτα. Δηλαδή ρωτούσες κι απαντούσε με ερώτηση. Το πήγαινες από εδώ, το πήγαινες από εκεί αλλά δεν. Μαθαίνεις από αυτά. Αισθάνεσαι αμήχανα εκείνη τη στιγμή γιατί είναι και ζωντανό. Άσε δεν τελειώνει ο χρόνος» δήλωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Μίλησε ακόμα και για τον σύζυγό της

«Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί είκοσι χρόνια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά σε χωρισμό, έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα όπως όλοι. Το μυστικό είναι η επικοινωνία. Με τον Δημήτρη επικοινωνούμε πολύ καλά σαν ζευγάρι, εξηγούμε ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μη το συζητήσουμε.

Η εκθαμβωτική Μπέττυ Μαγγίρα πέρασε το βράδυ της Τρίτης το σπίτι του “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μέσα σε όλα μίλησε για την εμπειρία της στην πρωινή ζώνη του Open αλλά και τις στιγμές που ένιωσε άβολα στον αέρα.

Νεότερα Άρθρα

Αντίνοος Αλμπάνης: «Kάποιος έφτιαξε λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία μου και έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά»

Her News b

Κατερίνα Παπουτσάκη: “Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε τι είναι”

HerNewskl

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

Her News