HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μυρτώ Αλικάκη: “Η σχέση μου με τον Πέτρο Λαγούτη με κάνει να νιώθω περήφανη”

Μυρτώ Αλικάκη

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης.

Πιο συγκεκριμενα η ηθοποιος μίλησε στην εκπομπή “Τι λες Τώρα” για το κίνημα #Metoo, αλλά και τη σχέση της με τον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη. Έτσι, η Μυρτώ Αλικάκη είπε χαρακτηριστικα πως: 

“Πάντα υπάρχει κάποιος κόσμος που πιστεύει ότι οι ηθοποιοί είναι θεατρίνοι, εξώλης και προώλης. Μου είναι εντελώς αδιάφορο αυτό το κοινό και δεν θα συννενοηθώ μαζί του όπως και να ‘χει. Πολύς κόσμος πιστεύω έχει σταθεί στο θάρρος που βρήκαν οι άνθρωποι να μιλήσουν και να εκτεθούν”.

Μυρτώ Αλικάκη-hernews

Όσον αφορά τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου, εκείνη προσέθεσε πως ““χωρίς δεύτερη σκέψη πιστεύω ότι πρέπει να τιμωρηθούν για όσα έχουν πράξει. Δεν είμαι το είδος του ανθρώπου που ευχαριστιέται με δικαστικά θέματα, τον πόνο των ανθρώπων, των θυμάτων και των θυτών”.
Κλείνοντας, μίλησε για τη σχέση της με τον ηθοποιό. Η Μυρτώ Αλικάκη ” “η σχέση μου με τον Πέτρο Λαγούτη είναι από εκείνα τα πράγματα που με κάνουν να νιώθω περήφανη και για τους δύο μας. Θέλουμε να κάνουμε παρέα, πλέον έχουμε κατακτήσει κάτι το οποίο δεν αλλάζει για κανένα λόγο”.
Μυρτώ Αλικάκη-hernews

 

Νεότερα Άρθρα

Ζέτα Μακρυπούλια: «Προς το παρόν θα κάνουμε το “Ρουκ Ζουκ” και για σειρά θα δούμε πιο μετά»

HerNews ka

Μαρίνα Σάττι: «Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες»

HerNews ka

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η οικογένεια δεν είναι πρώτιστος στόχος για εμένα, αλλά η ζωή είναι απρόβλεπτη

Her News