HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαρίνα Σάττι: «Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες»

«Δεν ασχολούμαι με τα προγνωστικά γιατί όπως μου έχει πει και ο Φωκάς Ευαγγελινός διαμορφώνονται τις τελευταίες μέρες. Στόχος μου είναι να πάμε και να τα ‘’σπάσουμε’’. Να παρουσιάσουμε κάτι διαφορετικό που θα ‘’γράψει’’ και θα το εισπράξει και ο κόσμος», δήλωσε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Η ίδια στην αρχή δεν διάβαζε τις κριτικές αλλά μετά κατάλαβε ότι είναι σαν να κόβεις την ροή αυτού του «διαλόγου».«Προτιμώ το τραγούδι να προκαλεί έναν αντίκτυπο –θετικό ή αρνητικό- παρά να είναι κάτι που “πέρασε και δεν ακούμπησε”. Δεν ήταν όνειρό μου να πάω στην eurovision αλλά είχα εξοικειωθεί με την ιδέα απ’ όταν μου είχε ξαναγίνει πρόταση στο παρελθόν. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάω στην eurovision γιατί νιώθω σίγουρη και έτοιμη».

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε το αγαπημένο της τραγούδι από τις προηγούμενες χρονιές της Eurovision.

«Αγαπημένο τραγούδι απ’ όσα μας έχουν εκπροσωπήσει στην eurovision είναι to s.a.g.a.p.o. Καλλιτεχνικά νιώθω αυτοπεποίθηση αλλά όταν ξεκίνησα είχα ανασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο, στο κομμάτι της έκθεσης», αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι.

Όπως είπε, στο παρελθόν φοβόταν την έκθεση και το τι θα πει ο κόσμος.

«Επειδή έχω ακούσει και πολλά κατάλαβα είναι μέρος της σχέσης με το κοινό. Στη ζωή μου «ρίχνω ζαριές» γιατί αυτό που κάνουμε είναι αποτέλεσμα αυτού που είμαστε».

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη ανάρτηση & το δημόσιο μήνυμα μετά την απώλεια του πατέρα της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελπίδα: «Έπαθα ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και με γλύτωσαν πάρα τρίχα»

Her News b

Μπέσσυ Αργυράκη: «Είχαν πει στην κόρη μου να με προσέχει για να μην πάρω κιλά – Πήγε να μου πάρει το γλυκό νεραντζάκι από το χέρι και την χαστούκισα»

Her News

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Με έμφραγμα στο νοσοκομείο – Όσα είπε βουρκωμένη η Δανάη Μπάρκα

HerNews ka