HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έχει περάσει δύο φορές καρκίνο- Δεν προβλήθηκε στο Survivor η δήλωσή της

Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του “Happy Day” και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή την Τετάρτη. H ίδια τόνισε πως έχει περάσει ένα σοβαρό θέμα υγείας.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Η Αθηνά Ευμορφιάδη έχει περάσει καρκίνο και μάλιστα δύο φορές. Το είχε αναφέρει και στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά δεν προβλήθηκε ποτέ.

Όσο για τα λεγόμενα του Βαλάντη απέναντι στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, εκείνη τοποθετήθηκε και είπε ότι “βγήκα από τα ρούχα μου όταν έγινε όλο αυτό το σκηνικό με τον Βαλάντη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος που το έχω ζήσει δύο φορές στη ζωή μου. Ήμουν στα 25 στα 26. Το πέρασα δύο φορές, χειρουργήθηκα δύο φορές. Ή θα έχανα τη ζωή μου ή δεν θα έκανα ποτέ ξανά παιδί. Οπότε καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό μου χτύπησε τα καμπανάκια”.

Στη συνέχεια, η ίδια προσέθεσε πως:

“Όταν το συζητάς την προηγούμενη ημέρα στη φωτιά, το έχει περάσει ο Βαλάντης, εγώ και η Ευρυδίκη και την επόμενη ημέρα βγαίνεις και λες τόσο ακραία πράγματα γι’ αυτή την κοπέλα, είναι τραγικό. Ένας λόγος που δέθηκα με την Ευρυδίκη είναι κι αυτό το πρόβλημα. Εγώ δεν το είχα συζητήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος πολύ σκληρός, δεν έχω κλάψει ποτέ στη ζωή μου και πήγα και έκλαψα σε αυτό το παιχνίδι”.

Αθηνά Ευμορφιάδη

Νεότερα Άρθρα

Fishy: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πάει για… ψάρεμα με τον Διονύση Σχοινά

Her News

«Έλεγα πεθαίνω, δεν αντέχω» – Σοκάρει η Αθηνά Οικονομάκου

Her News

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή…»

Her News b