HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή…»

Ένα δικό της ξέσπασμα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της Super Katerina. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για το δικό της bullying «Μου έλεγαν… πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;»

Όλη αυτή η συζήτηση έγινε με αφορμή το θέμα που έχει δημιουργηθεί με Καπουτζίδη και Μουτσινά.

«Σας μιλάει ένας άνθρωπος που έχει υποστεί τεράστιο bullying για την εξωτερική εμφάνιση. Που μπορεί να θέλω να βγαίνω με μεγάλη βλεφαρίδα και μπορεί να θέλω να βγαίνω καλοχτενισμένη…», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και ακόμα και τώρα υπάρχουν κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης που βγαίνουν και δίνουν συνεντεύξεις για μένα και μένουν ακόμα στην εμφάνισή μου και με χτυπάνε συνέχεια. Και αυτό είναι bullying».

«Αυτό που έχουν κάνει σε εμένα, να μου λένε “πώς είσαι έτσι μωρή και βγαίνεις με τις τρέσες και τις βλεφαρίδες;”. Αυτή τη στιγμή κλείνω 18 χρόνια στο χώρο, αλλά όλοι μένουν στη βλεφαρίδα ή στις πλαστικές. Και με σχολιάζουν κυρίες που δεν… έχουν κάνει πλαστικές», είπε κλείνοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Νεότερα Άρθρα

Τζέιμς Καφετζής: “Στράφηκαν εναντίον μου χωρίς καμία αφορμή”

Her News b

Ekaterina Litvinova: «Παίρνω πάρα πολλά θετικά μηνύματα. Κάποιοι μου στέλνουν ότι τους έβγαλα από την κατάθλιψη»

HerNews ka

Γιάννης Τσιμιτσέλης:«Είμαι παιδί της κωμωδίας και νομίζω πως τώρα είναι η εποχή του δράματος»

HerNews ka