HerNews.gr
Social News

Instagram Stories: Έρχεται τεράστια αλλαγή!

Έως τώρα για να στείλετε μία αντίδραση σε ένα Instagram Story που είδατε, έπρεπε ουσιαστικά να στείλετε μήνυμα σε αυτό το άτομο. Το Instagram φέρνει μια μεγάλη αλλαγή με μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Private Story Likes, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε like στο story κάποιου χωρίς να του στέλνετε DM. 

Τι αναφέρει ο επικεφαλής του Instagram

Ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι, ανέφερε ότι «πλέον, περνώντας από τα stories, θα υπάρχει ένα εικονίδιο καρδιάς μεταξύ του σημείου που γράφουμε τα μηνύματα και του εικονιδίου των reactions.

Αν το πατήσουμε, θα στείλει την αντίδραση στον δημιουργό του story. Η αντίδραση θα εμφανίζεται στη λίστα προβολής κι όχι στα DM.

“Η ιδέα είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να εκφράσουν πιο εύκολα την υποστήριξή του, αλλά ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσουμε και τα DMs. Τα μηνύματα είναι μεγάλη προτεραιότητα για εμάς και ένα μεγάλο κομμάτι αυτού είναι να επικεντρώσουμε τα DMs σε εσάς και τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.” 

Το Instagram, το οποίο ανήκει πλέον στη Meta, κάνει δοκιμές εδώ και πολύ καιρό. 

Μην ξεχνάμε ότι είναι, η πιο αγαπημένη εφαρμογή μικρών και μεγάλων με απαιτητικό κοινό για αυτό και πέρασε περισσότερα από δύο χρόνια κάνοντας δοκιμές στις συγκεκραμένες αλλαγές.

Μία από αυτές αφορούσε την απόκρυψη των likes στην ροή δημοσιεύσεων, το οποία τελικά, άφησε ως ανοιχτή επιλογή στον κάθε χρήστη, αν δηλαδή θα επιτρέψει την απόκρυψή τους. 

Όπως και να έχει εμείς ανυπομονούμε για αυτή την νέα αλλαγή αλλά και φυσικά για ότι ακόμα μας επιφυλάσσει το Instagram. 

Για να δούμε..

 

Νεότερα Άρθρα

Ξένια- Rec: “Η επικοινωνία με τους γονείς μου στην Ουκρανία γίνεται πιο δύσκολη”

HerNewskl

Victoria – David Beckham: Ντύθηκαν τυχαία matchy-matchy & έκαναν την πιο αστεία δημοσίευση

HerNews ka

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τα πραγματικά της μαλλιά στο TikTok

HerNews ka