HerNews.gr
Social News

Άννα Μπεζάν – Δημήτρης Παππάς: Θα γίνουν γονείς!

Το μοντέλο και ηθοποιός Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα χθες μέσω των Social Media της. Η όμορφη εγκυμονούσα έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι.

 

Να θυμίσουμε ότι η Άννα Μπεζάν έκανε την αποκάλυψη της σχέσης της στο Happy Day του Alpha και την δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή.

 

«Είμαστε λίγους μήνες μαζί με τον Δημήτρη, είμαστε πάρα πολύ καλά και διανύω μία περίοδο έρωτα. Με τον Δημήτρη γνωριστήκαμε τυχαία όταν με έσωσε από μία πόρτα που ήταν σίγουρη λιποθυμία στο πρόσωπό μου και έτσι ξεκίνησε και ευτυχώς που ξεκίνησε γιατί είμαστε πάρα πολύ καλά, περνάμε πάρα πολύ όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί και είμαι ερωτευμένη. Με τον Δημήτρη είναι όλα έντονα και επειδή είμαστε και οι δύο έτσι έντονες προσωπικότητες, είναι όλα στο κόκκινο» δήλωσε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

 «Έχω αφήσει την οδοντόβουρτσά μου εκεί και μία βαλίτσα με ρούχα για να υπάρχει. Στα μαγαζιά του Δημήτρη δεν πηγαίνω, γιατί δεν τρώω sushi, ούτε μεξικάνικο. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά όταν μαγειρεύω εγώ», συμπλήρωσε η νεαρή ηθοποιός.

Νεότερα Άρθρα

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη Σέξι Barbie»

Her News

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Άφησε την 12χρονη κόρη του να του κάνει το… μακιγιάζ

HerNews ka

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Εγώ δυστυχώς τις τελευταίες 3-4 ημέρες βασανίζομαι πάρα πολύ”

HerNewskl