HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

 Ιλένια Ουίλιαμς: “Κρατάμε καλή επαφή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Για μένα είναι οικογένεια”

Ιλένια Ουίλιαμς

H Ιλένια Ουίλιαμς έκανε μια σημαντική εξομολόγηση.  Ιλένια Ουίλιαμς 

Η ίδια δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” για τις δυσκολίες με τις οποίες έχει έρθει αντιμέτωπη στην καριέρα της. Επίσης, αναφέρθηκε στην προηγούμενη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αρχικά, η Ιλένια Ουίλιαμς είπε χαρακτηριστικά πως:

“Δεν υπήρχε κανένας ανταγωνισμός με τον Δημήτρη, Δεν λέω ότι δεν φέρναμε την δουλειά στο σπίτι τότε αλλά όχι, στο μεταξύ μας κομμάτι ανταγωνισμός δεν υπήρχε. Υπήρχε μια κόντρα μεταξύ του παρουσιαστή και της συναντικής ομάδας όπου ήμουν. Υπήρχε δηλαδή μια διαμάχη, ας πούμε”.

«Κρατάμε καλή επαφή. Χρειάζεται ένας χρόνος αλλά ναι, κρατάμε καλή επαφή και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί για μένα είναι οικογένεια. Δηλαδή τον θεωρώ οικογένεια”.

Ιλένια Ουίλιαμς

Kλείνοντας, μίλησε για την καριέρα της, λέγοντας πως “είχα δύσκολη συνεργασία στην τηλεόραση στο παρελθόν. Δέκα χρόνια πίσω, όταν ξεκίνησα εγώ, ήμασταν λίγο έτσι μαθημένοι. Ότι πρέπει να περάσεις τα δύσκολα, πρέπει να κουραστείς και να δουλεύεις πολλές ώρες, πρέπει να μην κοιμάσαι, πρέπει να μην πληρώνεσαι. Όλο αυτό μας το είχαν περάσει και μας το είχαν τοποθετήσει καλά μέσα στο κεφάλι μας”.

 

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι ευχές στον αέρα της εκπομπής της για τα γενέθλια του Θέμη Σοφού – «Δεν έχω μάτια για άλλον»

HerNews ka

Μαντώ Γαστεράτου: «Όταν κοιτάζω τα παιδιά μου νιώθω πληρότητα. Υπάρχουν όμως και δύσκολες στιγμές που ξεσπάω σε κλάματα»

Her News

Μάρκος Σεφερλής: «Θα κάνω ένα παιχνίδι μαγειρικού περιεχομένου με τον Έκτορα Μποτρίνι»

HerNews ka